Su zammı belli oldu

GÜNDEM 12.09.2019 - 21:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Su zammı belli oldu

ASAT yetkilileri yarın yapılacak genel kurul öncesi grup sözcülerine sunum yaptı. Komisyonun yüzde 35 zam teklifine Başkan Böcek müdahale etti. Su zammı yüzde 20 oranında olacak.

ASAT Genel Kurulu yarın toplanacak. Toplantının en önemli gündem maddesi su zammı olacak. En son 2017 yılında yapılan su zammından sonra toplanan komisyon zam oranının yüzde 35 olması için grup sözcülerine bilgilendirme yaptı. BAŞKAN BÖCEK MÜDAHALE ETTİ Komisyonun yüzde 35’lik zam teklifine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından müdahale edildi. Zammın çok yüksek olduğunu, kararın vatandaşı zor duruma düşüreceğini savunan Başkan Böcek’e ASAT’ın gider maliyetlerindeki artış raporu sunuldu. Uzun tartışmaların yaşandığı görüşmeler ilerleyen saatlere kadar sürdü. EN FAZLA YÜZDE 22 Başkan Böcek ilçelerde ki durumun ayrı değerlendirilmesi gerektiğini ayrıca sarfiyat endeksine göre belirleme yapılmasını istedi. Bu görüşmelerin ardından yüzde 22 oranında su zammı değerlendirmesi yapıldı. Yüzde 22 oranı üzerinden komisyon yeniden çalışma başlattı. Buna göre, yarın yapılacak ASAT Genel Kurulu’na su zammı yüzde 20 oranında önerileceği gelen bilgiler arasında yer aldı. 
ASAT yetkilileri yarın yapılacak genel kurul öncesi grup sözcülerine sunum yaptı. Komisyonun yüzde 35 zam teklifine Başkan Böcek müdahale etti. Su zammı yüzde 20 oranında olacak.

ASAT Genel Kurulu yarın toplanacak. Toplantının en önemli gündem maddesi su zammı olacak. En son 2017 yılında yapılan su zammından sonra toplanan komisyon zam oranının yüzde 35 olması için grup sözcülerine bilgilendirme yaptı.

BAŞKAN BÖCEK MÜDAHALE ETTİ
Komisyonun yüzde 35’lik zam teklifine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından müdahale edildi. Zammın çok yüksek olduğunu, kararın vatandaşı zor duruma düşüreceğini savunan Başkan Böcek’e ASAT’ın gider maliyetlerindeki artış raporu sunuldu. Uzun tartışmaların yaşandığı görüşmeler ilerleyen saatlere kadar sürdü.
EN FAZLA YÜZDE 22
Başkan Böcek ilçelerde ki durumun ayrı değerlendirilmesi gerektiğini ayrıca sarfiyat endeksine göre belirleme yapılmasını istedi. Bu görüşmelerin ardından yüzde 22 oranında su zammı değerlendirmesi yapıldı. Yüzde 22 oranı üzerinden komisyon yeniden çalışma başlattı. Buna göre, yarın yapılacak ASAT Genel Kurulu’na su zammı yüzde 20 oranında önerileceği gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.