Süleyman Özışık Türkiye’den kovuldu

GÜNDEM 20.05.2021 - 10:24, Güncelleme: 20.05.2021 - 10:24
 

Süleyman Özışık Türkiye’den kovuldu

Sedat Peker’in ifşası nedeniyle Hadi Özışık’ın TV100 ve Haber Türk’ten kovulmasının ardından, Türkiye gazetesi de Süleyman Özışık’ın yazılarına son verdi.

haberimizvar.net-  Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in görüşme videolarını yayınlamasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun haklarında suç duyurusunda bulunduğu Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler, sahibi oldukları İnternethaber dışında medyadaki işlerini kaybediyor.  ‘KOVULMADIM, KENDİM ARA VERDİM’ Haber Türk ve TV 100’ün Hadi Özışık’la yollarını ayırmasının ardından, iddiaya göre kardeşi Süleyman Özışık da Türkiye Gazetesi’nden kovuldu.  Hadi Özışık TV100’den kovulduğu iddialarını yalanlayarak, programdan kendi isteği ile ayrıldığını söyledi. Özışık, “Hakkımda soruşturma başlatıldı. Kanalı arayıp soruşturmam sonuçlanana kadar programa ara vermek istediğimi söyledim” dedi. 
Sedat Peker’in ifşası nedeniyle Hadi Özışık’ın TV100 ve Haber Türk’ten kovulmasının ardından, Türkiye gazetesi de Süleyman Özışık’ın yazılarına son verdi.

haberimizvar.net-  Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in görüşme videolarını yayınlamasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun haklarında suç duyurusunda bulunduğu Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler, sahibi oldukları İnternethaber dışında medyadaki işlerini kaybediyor. 

‘KOVULMADIM, KENDİM ARA VERDİM’

Haber Türk ve TV 100’ün Hadi Özışık’la yollarını ayırmasının ardından, iddiaya göre kardeşi Süleyman Özışık da Türkiye Gazetesi’nden kovuldu.  Hadi Özışık TV100’den kovulduğu iddialarını yalanlayarak, programdan kendi isteği ile ayrıldığını söyledi. Özışık, “Hakkımda soruşturma başlatıldı. Kanalı arayıp soruşturmam sonuçlanana kadar programa ara vermek istediğimi söyledim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.