Sur Yapı’da kira krizi

GÜNDEM 10.09.2019 - 19:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sur Yapı’da kira krizi

Sur Yapı Antalya projesinde kira krizi yaşandığı ileri sürüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hak sahiplerine kira yardımını kestiği iddia edilen proje için Sur Yapı yetkilileri ile Antepe A.Ş. yöneticilerinin masaya oturduğu aktarıldı

HABERİMİZ VAR – Sur Yapı’nın Kepez Santral mahallesinde inşa ettiği 19 bin bağımsız bölümlü Antalya Projesi’nde kira krizi yaşandığı ileri sürüldü. Proje kapsamında evleri yıkılan ve inşaat bitinceye kadar ev kiraları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödenecek olan Santral mahallesindeki hak sahiplerinin Temmuz kiralarının ödendiği, Ağustos kiralarının ise ödenmediği belirtildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Santral mahallesindeki hak sahiplerinin ev kiralarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 36 ay boyunca ödeyeceğini taahhüt etti. ANTEPE İLE SUR YAPI MASAYA OTURDU Projenin üzerinden 36 ay geçmesine rağmen hak sahiplerine konutların teslim edilmemiş ve inşaatların bitmemiş olduğunu söyleyen Büyükşehir kaynakları, Bakanlığın da kira yardımını kestiğini belirtti. Bakanlıktan kira yardımının gelmesi geciktiğinde ise Büyükşehir Belediyesi’nin sübvanse ettiğini aktaran kaynaklar, Antepe İnşaat ve Ticaret A.Ş. ile Sur Yapı arasında görüşmeler başladığını da kaydetti. Bu görüşmelerden henüz bir sonuç çıkmadığını da vurgulandı.
Sur Yapı Antalya projesinde kira krizi yaşandığı ileri sürüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hak sahiplerine kira yardımını kestiği iddia edilen proje için Sur Yapı yetkilileri ile Antepe A.Ş. yöneticilerinin masaya oturduğu aktarıldı

HABERİMİZ VAR – Sur Yapı’nın Kepez Santral mahallesinde inşa ettiği 19 bin bağımsız bölümlü Antalya Projesi’nde kira krizi yaşandığı ileri sürüldü. Proje kapsamında evleri yıkılan ve inşaat bitinceye kadar ev kiraları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödenecek olan Santral mahallesindeki hak sahiplerinin Temmuz kiralarının ödendiği, Ağustos kiralarının ise ödenmediği belirtildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Santral mahallesindeki hak sahiplerinin ev kiralarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 36 ay boyunca ödeyeceğini taahhüt etti.

ANTEPE İLE SUR YAPI MASAYA OTURDU

Projenin üzerinden 36 ay geçmesine rağmen hak sahiplerine konutların teslim edilmemiş ve inşaatların bitmemiş olduğunu söyleyen Büyükşehir kaynakları, Bakanlığın da kira yardımını kestiğini belirtti. Bakanlıktan kira yardımının gelmesi geciktiğinde ise Büyükşehir Belediyesi’nin sübvanse ettiğini aktaran kaynaklar, Antepe İnşaat ve Ticaret A.Ş. ile Sur Yapı arasında görüşmeler başladığını da kaydetti. Bu görüşmelerden henüz bir sonuç çıkmadığını da vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.