'Tarihin en yoğun salgın denetimini gerçekleştireceğiz'

GÜNDEM 05.08.2020 - 12:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

'Tarihin en yoğun salgın denetimini gerçekleştireceğiz'

Son dakika... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yarın şimdiye kadar yapılan en yoğun denetimin gerçekleştirileceğini duyurdu.

haberimizvar.net-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Yarın, Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz. Pazarlar İşyerleri Marketler Toplu taşıma Yollar Alışveriş alanları Lokantalar Kafeteryalar Ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında. Hepimiz sahada olacağız Valiler Kaymakamlar Belediye Başkanları Esnaf ve Ticaret Odaları Kurum Müdürleri Kolluk Zabıta" ifadelerini kullandı. İşte o mesaj:  
Son dakika... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yarın şimdiye kadar yapılan en yoğun denetimin gerçekleştirileceğini duyurdu.

haberimizvar.net-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter'dan yaptığı paylaşımda

"Yarın, Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz.

Pazarlar İşyerleri Marketler Toplu taşıma Yollar Alışveriş alanları Lokantalar Kafeteryalar Ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında. Hepimiz sahada olacağız Valiler Kaymakamlar Belediye Başkanları Esnaf ve Ticaret Odaları Kurum Müdürleri Kolluk Zabıta" ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

soylu-013.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.