Tartışmalı isim istifa etti

GÜNDEM 08.01.2020 - 14:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tartışmalı isim istifa etti

“Mehdi gelsin diye ortamı hazırlıyoruz” sözleriyle tartışma yaratan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışmanı ve SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Erdoğan’ın Tanrıverdi’nin istifasını kabul ettiği duyuruldu.

haberimizvar.net- İslam Birliği Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “İslam birliği Mehdi hazretleri geldiği zaman olacak. Biz ortamı hazırlamak için çalışıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askeri danışmanı, kontrgerilla eğitimi verdiği iddia edilen SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi istifa etti. Oda TV Ankara Temsilcisi Müyesser Yıldız’ın haberine göre, SADAT ile ASSAM kurucusu ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi görevinden istifa etti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da istifasını kabul etti.  ERDOĞAN İSTİFAYI KABUL ETTİ Son günlerde “Mehdi” ile ilgili açıklamalarıyla tartışmalara neden olan Tanrıverdi, kurucusu olduğu Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği’nin (ASSAM) WhatsApp grubunda bir veda mesajı yayınladı. İşte Tanrıverdi’nin yayınladığı o mesaj: “Değerli arkadaşlarım, hayırlı günler dilerim. Allah yardımcınız olsun. İlerleyen yaşım ve her gün artarak devam eden tezvirat kampanyasını gerekçe göstererek, bulunduğum Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ile Güvenlik ve Dış Politika Kurulu Üyeliği görevlerimden affımı talep ettim. İstişaremiz sonunda Cumhurbaşkanımız talebimi kabul ettiler”. İSTİFA ETTİĞİNİ KENDİ AÇIKLADI Tanrıverdi mesajını şöyle bitirdi: “Omuzlarımdan büyük bir yük kalkmış oldu. Hayatın normal akışını yaşıyoruz. Göreve devamımı isteyen arkadaşlarım oldu. Şimdiye kadar olduğu gibi, son emeklilik talebimde de yapmam gerekeni yaptığıma inanıyorum. Hakkınızı helal ediniz. Görüşmek dileğiyle sağlık ve afiyetler dilerim”.
“Mehdi gelsin diye ortamı hazırlıyoruz” sözleriyle tartışma yaratan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışmanı ve SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. Erdoğan’ın Tanrıverdi’nin istifasını kabul ettiği duyuruldu.

haberimizvar.net- İslam Birliği Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “İslam birliği Mehdi hazretleri geldiği zaman olacak. Biz ortamı hazırlamak için çalışıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askeri danışmanı, kontrgerilla eğitimi verdiği iddia edilen SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi istifa etti. Oda TV Ankara Temsilcisi Müyesser Yıldız’ın haberine göre, SADAT ile ASSAM kurucusu ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi görevinden istifa etti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da istifasını kabul etti. 

ERDOĞAN İSTİFAYI KABUL ETTİ

Son günlerde “Mehdi” ile ilgili açıklamalarıyla tartışmalara neden olan Tanrıverdi, kurucusu olduğu Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği’nin (ASSAM) WhatsApp grubunda bir veda mesajı yayınladı. İşte Tanrıverdi’nin yayınladığı o mesaj: “Değerli arkadaşlarım, hayırlı günler dilerim. Allah yardımcınız olsun. İlerleyen yaşım ve her gün artarak devam eden tezvirat kampanyasını gerekçe göstererek, bulunduğum Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ile Güvenlik ve Dış Politika Kurulu Üyeliği görevlerimden affımı talep ettim. İstişaremiz sonunda Cumhurbaşkanımız talebimi kabul ettiler”.

İSTİFA ETTİĞİNİ KENDİ AÇIKLADI

Tanrıverdi mesajını şöyle bitirdi: “Omuzlarımdan büyük bir yük kalkmış oldu. Hayatın normal akışını yaşıyoruz. Göreve devamımı isteyen arkadaşlarım oldu. Şimdiye kadar olduğu gibi, son emeklilik talebimde de yapmam gerekeni yaptığıma inanıyorum. Hakkınızı helal ediniz. Görüşmek dileğiyle sağlık ve afiyetler dilerim”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.