Tayvan'da tren kazası: En az 36 ölü, 60 yaralı

GÜNDEM 02.04.2021 - 10:17, Güncelleme: 02.04.2021 - 10:17
 

Tayvan'da tren kazası: En az 36 ölü, 60 yaralı

Tayvan'da bir trenin girdiği tünelde raydan çıkması sonrası en az 36 kişi öldü.

haberimizvar.net- Tayvan'ın doğusundaki Hualien bölgesinde bir tren girdiği tünelde raydan çıktı. Kaza sonucu 36 kişinin öldüğü, 60 kişinin yaralandığı duyuruldu. Tayvan Ulaştırma Bakanlığı'na göre 8 vagonlu tren yaklaşık 350 yolcu taşıyordu. Trenin 4. ve 5. vagonları ağır hasar alırken olay yerine itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Tayvan lideri Tsai Ing-wen, ilgili bakanlık ve kuruluşların kazaya ilişkin gerekli çalışmaları başlatmalarını istedi.
Tayvan'da bir trenin girdiği tünelde raydan çıkması sonrası en az 36 kişi öldü.

haberimizvar.net- Tayvan'ın doğusundaki Hualien bölgesinde bir tren girdiği tünelde raydan çıktı. Kaza sonucu 36 kişinin öldüğü, 60 kişinin yaralandığı duyuruldu.


Tayvan Ulaştırma Bakanlığı'na göre 8 vagonlu tren yaklaşık 350 yolcu taşıyordu. Trenin 4. ve 5. vagonları ağır hasar alırken olay yerine itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.  Tayvan lideri Tsai Ing-wen, ilgili bakanlık ve kuruluşların kazaya ilişkin gerekli çalışmaları başlatmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.