TBB meslek büyüklerini unutmadı

GÜNDEM 08.01.2020 - 14:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

TBB meslek büyüklerini unutmadı

Türkiye Barolar Birliği (TBB) meslekte 40-50-60 yılını dolduran avukatlara plaket hazırlattı. Antalya Baro Başkanı Balkan, duayenlere plaketlerini törenle verdi.

haberimizvar.net-Antalya Barosu, TBB tarafından hazırlatılan plaketleri 40-50-60  yılını dolduran avukatlara törenle verdi. Antalya Barosu’nda düzenlenen törende avukatlara plaketlerini Antalya Baro Başkanı Polat Balkan verdi. Balkan, törende yaptığı konuşmada; “Meslekte 40, 50 ve 60 yılı dolduran üstatlarımıza TBB tarafından gönderilen plaketleri takdim ettik. Antalya Barosu'nun aklı ve ruhu olan üstatlarımız, bizim hem geçmişimiz, hem de geleceğimiz. İyi ki varlar ve hep var olsunlar” dedi. Törende plaket verilen avukatlar şunlar:
Türkiye Barolar Birliği (TBB) meslekte 40-50-60 yılını dolduran avukatlara plaket hazırlattı. Antalya Baro Başkanı Balkan, duayenlere plaketlerini törenle verdi.

haberimizvar.net-Antalya Barosu, TBB tarafından hazırlatılan plaketleri 40-50-60  yılını dolduran avukatlara törenle verdi. Antalya Barosu’nda düzenlenen törende avukatlara plaketlerini Antalya Baro Başkanı Polat Balkan verdi. Balkan, törende yaptığı konuşmada; “Meslekte 40, 50 ve 60 yılı dolduran üstatlarımıza TBB tarafından gönderilen plaketleri takdim ettik. Antalya Barosu'nun aklı ve ruhu olan üstatlarımız, bizim hem geçmişimiz, hem de geleceğimiz. İyi ki varlar ve hep var olsunlar” dedi.

Törende plaket verilen avukatlar şunlar:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.