TDP Genel Başkanı Sarıgül, Antalya'da

SİYASET 02.08.2021 - 15:41, Güncelleme: 02.08.2021 - 15:41
 

TDP Genel Başkanı Sarıgül, Antalya'da

TÜRKİYE Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Serik ilçe teşkilatı olağan genel kuruluna katıldı.

HABERİMİZVAR-Mustafa Sarıgül, burada yaptığı konuşmada şöyle dedi:   “Bugün siyaset günü değil, bugün el ele olma, yaraları sarma günü. Bugün ciğerlerimiz parçalanıyor. Biz parti olarak bu günlerde asla siyaset konuşmayız. Biz önce devletimiz sonra partimiz deriz. Buradan bütün siyasi partilere çağrıda bulunuyorum. Sakın ha sakın oy almak için popülist politikalar yapmayın. Oy almak için bir olayı fırsata çevirmek için buradan nasıl oy alabilirim düşüncesini silin. Bu yaraları 20 günde saracağız daha sonra çözüm yolları neyse hep birlikte bakacağız."   Sarıgül, buradaki açıklamanın ardından tekrar yangın bölgesine döndü. Yapılan kongrede mevcut başkan Hasan Çelik, tek liste olarak girdiği başkanlık seçiminde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.    
TÜRKİYE Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Serik ilçe teşkilatı olağan genel kuruluna katıldı.

HABERİMİZVAR-Mustafa Sarıgül, burada yaptığı konuşmada şöyle dedi:

 

“Bugün siyaset günü değil, bugün el ele olma, yaraları sarma günü. Bugün ciğerlerimiz parçalanıyor. Biz parti olarak bu günlerde asla siyaset konuşmayız. Biz önce devletimiz sonra partimiz deriz. Buradan bütün siyasi partilere çağrıda bulunuyorum. Sakın ha sakın oy almak için popülist politikalar yapmayın. Oy almak için bir olayı fırsata çevirmek için buradan nasıl oy alabilirim düşüncesini silin. Bu yaraları 20 günde saracağız daha sonra çözüm yolları neyse hep birlikte bakacağız."

 

Sarıgül, buradaki açıklamanın ardından tekrar yangın bölgesine döndü. Yapılan kongrede mevcut başkan Hasan Çelik, tek liste olarak girdiği başkanlık seçiminde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.