THK uçaklarını verin uçuralım

GÜNDEM 03.08.2021 - 11:15, Güncelleme: 03.08.2021 - 11:15
 

THK uçaklarını verin uçuralım

THK’dan atılan onlarca pilotun ve teknisyenin orman yangınlarının söndürmek için göreve hazır olduğunu söyleyen Vasıf Yüceliş, kayyım başkan Canip Aşçı’ya seslenerek, “Antika denen uçaklarla uçmak isteyen ekip göreve hazır Verin şu izni. Ciğerimiz yanıyor” dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’da yaşayan Gökçen Sportif Havacılık Federasyonu ve Karain Sportif Havacılık Kulübü Başkanı emekli Hava Albay Vasıf Yüceliş, onlarca pilot ve uçak bakım teknisyeninin orman yangınlarını söndürmek için göreve hazır olduğunu söyleyerek, Türk Hava Kurumu (THK) uçaklarını istedi. Sosyal medya hesabından THK kayyım başkanı Cenap Aşçı’ya seslenen Yüceliş,  “Antika denen uçaklarla uçmak isteyen kahramanlar ekibi göreve hazır. Bakım ekibini kurduk. Türk Hava Kurumu’ndan işten atılan ve Türk Hava Yolları’na (THY) geçen pilotlar, geri gelip yangın üzerinde uçmaya hazırız dediler. THK Kayyum Başkanı Cenap Aşçı verin şu izni. Ciğerimiz yanıyor” dedi. CL-215 BAŞINA, MARŞ, MARŞ Vasıf Yüceliş şöyle seslendi: “Beni telefonla arayan, mesaj gönderen onlarca uçak bakımcı arkadaşım, her türlü göreve talip bu ülkenin kahramanları, bizim kahramanlarımız sadece bir emir bekliyorlar. CL-215 başına, marş, marş”.  
THK’dan atılan onlarca pilotun ve teknisyenin orman yangınlarının söndürmek için göreve hazır olduğunu söyleyen Vasıf Yüceliş, kayyım başkan Canip Aşçı’ya seslenerek, “Antika denen uçaklarla uçmak isteyen ekip göreve hazır Verin şu izni. Ciğerimiz yanıyor” dedi.

haberimizvar.net-  Antalya’da yaşayan Gökçen Sportif Havacılık Federasyonu ve Karain Sportif Havacılık Kulübü Başkanı emekli Hava Albay Vasıf Yüceliş, onlarca pilot ve uçak bakım teknisyeninin orman yangınlarını söndürmek için göreve hazır olduğunu söyleyerek, Türk Hava Kurumu (THK) uçaklarını istedi. Sosyal medya hesabından THK kayyım başkanı Cenap Aşçı’ya seslenen Yüceliş,  “Antika denen uçaklarla uçmak isteyen kahramanlar ekibi göreve hazır. Bakım ekibini kurduk. Türk Hava Kurumu’ndan işten atılan ve Türk Hava Yolları’na (THY) geçen pilotlar, geri gelip yangın üzerinde uçmaya hazırız dediler. THK Kayyum Başkanı Cenap Aşçı verin şu izni. Ciğerimiz yanıyor” dedi.

CL-215 BAŞINA, MARŞ, MARŞ

Vasıf Yüceliş şöyle seslendi: “Beni telefonla arayan, mesaj gönderen onlarca uçak bakımcı arkadaşım, her türlü göreve talip bu ülkenin kahramanları, bizim kahramanlarımız sadece bir emir bekliyorlar. CL-215 başına, marş, marş”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.