Tıp profesörü Taşcıoğlu yaşamını yitirdi

GÜNDEM 01.04.2020 - 22:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Tıp profesörü Taşcıoğlu yaşamını yitirdi

Korona virüs tedavisi gören İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net-Korona virüs tedavisi gören İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu’nun oğlu Onur Taşcıoğlu, babasının yaşamını yitirdiğini açıkladı. Cemil Taşcıoğlu, bir süredir Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi enfeksiyon servisinde korona virüs tedavisi görüyordu. Onur Taşcıoğlu, babasının yaşamını yitirdiği haberini Twitter adresinden, “Canım babam Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun” sözleriyle duyurdu.   ‘KALK AYAĞA BE BABA!’   Cemil Taşcıoğlu’nun tedavisi sürerken oğlu Onur Taşcıoğlu, “Kalk ayağa be baba!!! Görmüyor musun bu kadar sevenin var... Daha yetiştireceğin binlerce öğrencin, iyileştireceğin binlerce hastan var. Bizim için o güzel yüzünü tekrar göster bize. Tekrardan o renkli fularlarını tak ve çık karşımıza. Dimdik ve daha güçlü. Sakin pes etme!” ifadelerini kullanmıştı. 
Korona virüs tedavisi gören İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu yaşamını yitirdi.

haberimizvar.net-Korona virüs tedavisi gören İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu’nun oğlu Onur Taşcıoğlu, babasının yaşamını yitirdiğini açıkladı. Cemil Taşcıoğlu, bir süredir Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi enfeksiyon servisinde korona virüs tedavisi görüyordu. Onur Taşcıoğlu, babasının yaşamını yitirdiği haberini Twitter adresinden, “Canım babam Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu’nu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun” sözleriyle duyurdu.

 

‘KALK AYAĞA BE BABA!’

 

Cemil Taşcıoğlu’nun tedavisi sürerken oğlu Onur Taşcıoğlu, “Kalk ayağa be baba!!! Görmüyor musun bu kadar sevenin var... Daha yetiştireceğin binlerce öğrencin, iyileştireceğin binlerce hastan var. Bizim için o güzel yüzünü tekrar göster bize. Tekrardan o renkli fularlarını tak ve çık karşımıza. Dimdik ve daha güçlü. Sakin pes etme!” ifadelerini kullanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.