TKP Manavgat temsilcilerini seçti

YEREL 04.04.2022 - 16:07, Güncelleme: 04.04.2022 - 16:07
 

TKP Manavgat temsilcilerini seçti

"TKP Milletvekili Adaylarını Belirliyor” buluşmalarından birisi de Antalya Manavgat'taki Kavaklı Semt Evi tarafından, Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi toplantı salonunda yapıldı

haberimizvar.net-  Etkinlik, konuk olan misafirlerden birinin Nâzım Hikmet’in "Hoş Geldin" şiirini okuması ile başladı. Daha sonra Semt Evi adına buluşmayı sunan Sunay Kara, tüm katılımcıları selamladı. Kara'nın ardından Kavaklı Semt Evi'ni temsilen Belgin Filiz Mihmar kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Semt Evi'nde yürütülen dayanışma faaliyetlerinden bahseden Mihmar, özellikle yangın döneminde yapılan çalışmaların önemli bir örnek olduğunu ve hâlâ zarar gören yurttaşlarla dayanışma içinde olduklarını dile getirdi. Mihmar, konuşmasını tüm dostları TKP Gönüllüsü olmaya davet ederek bitirdi. Mihmar’ın konuşması sonrası etkinliğe katılım gösteren Manavgat Alevi Kültür Dernekleri üyelerinden Hüseyin Ur sazı ve türküleri ile etkinliğe eşlik etti. Hüseyin Ur’un ardından gösterilen sinevizyonda Antalya ve Manavgat’da açılan Semt Evleri'nde yürütülen dayanışma çalışmaları büyük bir ilgiyle izlendi.    YAŞAMAK ÖRGÜTLENMEKTİR  Etkinlik TKP Parti Merkez Konseyi üyesi Özkan Öztaş’ın konuşması ile devam etti. Öztaş, konuşmasında seçimlerden seçimlere, sandıklara ve meclisteki genel başkanlara sıkıştırılan bir siyaset anlayışını eleştirerek siyasetin gerçek hayatın içinde yer aldığından söz etti. "Siyaset bizim için eve götüremediğimiz ekmek, ödeyemediğimiz faturalar, iş kazaları, çevre sorunlarıdır. Bu sorunların da seçimleri bekleyecek zamanı yoktur. Bugün burada bir araya gelenlerin, emekçilerin aday olduğu, siyasete rol verdikleri bir sürece ihtiyacı var memleketin " diyen Öztaş, Manavgat yangını sürecindeki çalışmaları ve emekçilerin dayanışmasını hatırlattı.    ADAYLAR TURİZM İŞÇİLERİ VE YANGINZEDELER Konuşmadan sonra sahneye önümüzdeki milletvekili seçimlerinde sosyalizm mücadelesine bir de TKP’den milletvekili adayı olarak katkı sunmak isteyenler çıktı. Manavgat’ta aday adayı olanlar arasında turizm işçileri, Manavgat yangınında evini kaybedenler ve emekliler yer alıyor.
"TKP Milletvekili Adaylarını Belirliyor” buluşmalarından birisi de Antalya Manavgat'taki Kavaklı Semt Evi tarafından, Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi toplantı salonunda yapıldı

haberimizvar.net-

 Etkinlik, konuk olan misafirlerden birinin Nâzım Hikmet’in "Hoş Geldin" şiirini okuması ile başladı. Daha sonra Semt Evi adına buluşmayı sunan Sunay Kara, tüm katılımcıları selamladı. Kara'nın ardından Kavaklı Semt Evi'ni temsilen Belgin Filiz Mihmar kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Semt Evi'nde yürütülen dayanışma faaliyetlerinden bahseden Mihmar, özellikle yangın döneminde yapılan çalışmaların önemli bir örnek olduğunu ve hâlâ zarar gören yurttaşlarla dayanışma içinde olduklarını dile getirdi. Mihmar, konuşmasını tüm dostları TKP Gönüllüsü olmaya davet ederek bitirdi. Mihmar’ın konuşması sonrası etkinliğe katılım gösteren Manavgat Alevi Kültür Dernekleri üyelerinden Hüseyin Ur sazı ve türküleri ile etkinliğe eşlik etti. Hüseyin Ur’un ardından gösterilen sinevizyonda Antalya ve Manavgat’da açılan Semt Evleri'nde yürütülen dayanışma çalışmaları büyük bir ilgiyle izlendi. 

 

YAŞAMAK ÖRGÜTLENMEKTİR 

Etkinlik TKP Parti Merkez Konseyi üyesi Özkan Öztaş’ın konuşması ile devam etti. Öztaş, konuşmasında seçimlerden seçimlere, sandıklara ve meclisteki genel başkanlara sıkıştırılan bir siyaset anlayışını eleştirerek siyasetin gerçek hayatın içinde yer aldığından söz etti. "Siyaset bizim için eve götüremediğimiz ekmek, ödeyemediğimiz faturalar, iş kazaları, çevre sorunlarıdır. Bu sorunların da seçimleri bekleyecek zamanı yoktur. Bugün burada bir araya gelenlerin, emekçilerin aday olduğu, siyasete rol verdikleri bir sürece ihtiyacı var memleketin " diyen Öztaş, Manavgat yangını sürecindeki çalışmaları ve emekçilerin dayanışmasını hatırlattı. 

 

ADAYLAR TURİZM İŞÇİLERİ VE YANGINZEDELER

Konuşmadan sonra sahneye önümüzdeki milletvekili seçimlerinde sosyalizm mücadelesine bir de TKP’den milletvekili adayı olarak katkı sunmak isteyenler çıktı. Manavgat’ta aday adayı olanlar arasında turizm işçileri, Manavgat yangınında evini kaybedenler ve emekliler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.