‘Torba’dan ömürlük sağlık hizmeti çıktı

GÜNDEM 21.11.2019 - 18:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Torba’dan ömürlük sağlık hizmeti çıktı

AKP’nin Meclis'e sunduğu torba yasa teklifinde, bakanlar ve ailelerine ömür boyu ücretsiz sağlık hizmeti sağlayacak olan bir madde de yer aldı. Bu kişilerin sağlık giderleri ise cumhurbaşkanlığı bütçesinden karşılanacak.

haberimizvar.net- AKP Milletvekilleri TBMM’ye 95 maddelik yeni bir torba kanun teklifi verdi. Sözcü’nün haberine göre İçişleri, Jandarma, Sahil Güvenlik ve göçmenlerle ilgili yasalarda bir dizi değişiklik öngören teklifteki maddelerin arasına, ‘Bakanlar ve ailelerine ücretsiz sağlık hizmeti’ maddesi de eklendi. TORBADAN ÇIKACAK Torba teklifin 47’nci maddesine göre Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar, bu görevlerde bulunmuş olanlar ile bunların eşleri, anne ve babaları ile bakmakla yükümlü oldukları çocuklarının ve ölenlerden SGK ile ilişiği bulunmayan dul ve yetimlerinin sağlık giderleri ömür boyu TBMM üyelerinin tabi oldukları esaslar çerçevesinde cumhurbaşkanlığı bütçesinden ödenecek. Bu isimlerin, hiçbir kamu görevlisi ve sigortalının yararlanamadığı ücretsiz 12 adet implant dahil 5 yıldızlı sağlık harcamaları karşılanacak.      
AKP’nin Meclis'e sunduğu torba yasa teklifinde, bakanlar ve ailelerine ömür boyu ücretsiz sağlık hizmeti sağlayacak olan bir madde de yer aldı. Bu kişilerin sağlık giderleri ise cumhurbaşkanlığı bütçesinden karşılanacak.

haberimizvar.net- AKP Milletvekilleri TBMM’ye 95 maddelik yeni bir torba kanun teklifi verdi. Sözcü’nün haberine göre İçişleri, Jandarma, Sahil Güvenlik ve göçmenlerle ilgili yasalarda bir dizi değişiklik öngören teklifteki maddelerin arasına, ‘Bakanlar ve ailelerine ücretsiz sağlık hizmeti’ maddesi de eklendi.

TORBADAN ÇIKACAK

Torba teklifin 47’nci maddesine göre Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar, bu görevlerde bulunmuş olanlar ile bunların eşleri, anne ve babaları ile bakmakla yükümlü oldukları çocuklarının ve ölenlerden SGK ile ilişiği bulunmayan dul ve yetimlerinin sağlık giderleri ömür boyu TBMM üyelerinin tabi oldukları esaslar çerçevesinde cumhurbaşkanlığı bütçesinden ödenecek. Bu isimlerin, hiçbir kamu görevlisi ve sigortalının yararlanamadığı ücretsiz 12 adet implant dahil 5 yıldızlı sağlık harcamaları karşılanacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.