‘Trabzon’a kaleci olamayınca İstanbul’a belediye başkanı oldum’

GÜNDEM 08.01.2020 - 14:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Trabzon’a kaleci olamayınca İstanbul’a belediye başkanı oldum’

TBMM eski başkanı Necmettin Karaduman’ı anma gecesine katılan Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e gönderme yapan Ekrem İmamoğlu, “Trabzon’a kaleci olamayınca, İstanbul’a belediye başkanı oldum” dedi.

haberimizvar.net- Trabzon Araştırmaları Merkezi (TAMEV) tarafından organize edilen ve Kadıköy Belediyesi tarafından desteklenen TBMM eski başkanı Necmettin Karaduman’ı anma gecesine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Necmettin Karaduman gibi Trabzon Lisesi’nde okuyan İmamoğlu, Karaduman’ın kendi yaşamına olan etkisini anlattı. Nikah şahidi de olan Karaduman’ın kendisi için bir rol model olduğunu ve babasının yakın arkadaşları arasında yer aldığını ifade eden İmamoğlu, “Belediye başkanı olarak kamu görevine gelince, devlet adamı nasıl olur, nasıl davranır diye düşündükçe, gözlerimin önüne hep Necmi Amca gelir. Ben devlet dersini, devlet terbiyesini ondan aldım” dedi.   ŞENOL GÜNEŞ’E GÖNDERME YAPTI   Futbol tutkusu ile büyüdüğünü anlatan İmamoğlu geceye katılan Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e gönderme yaparak “Trabzon’a kaleci olamayınca, İstanbul’a belediye başkanı oldum” dedi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, çalınan Mülkiye marşı ile hareketlenen gecedeki panelde Ruşen Keleş, Mehmet Haberal, Orhan Karakullukçu, Enver Hızlan ve Süleyman Saim Tekcan, Karaduman’a dair çeşitli anı ve anekdotlar anlattı. Gecede ayrıca “Karaduman Fotoğraf Sergisi” düzenlendi.
TBMM eski başkanı Necmettin Karaduman’ı anma gecesine katılan Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e gönderme yapan Ekrem İmamoğlu, “Trabzon’a kaleci olamayınca, İstanbul’a belediye başkanı oldum” dedi.

haberimizvar.net- Trabzon Araştırmaları Merkezi (TAMEV) tarafından organize edilen ve Kadıköy Belediyesi tarafından desteklenen TBMM eski başkanı Necmettin Karaduman’ı anma gecesine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Necmettin Karaduman gibi Trabzon Lisesi’nde okuyan İmamoğlu, Karaduman’ın kendi yaşamına olan etkisini anlattı. Nikah şahidi de olan Karaduman’ın kendisi için bir rol model olduğunu ve babasının yakın arkadaşları arasında yer aldığını ifade eden İmamoğlu, “Belediye başkanı olarak kamu görevine gelince, devlet adamı nasıl olur, nasıl davranır diye düşündükçe, gözlerimin önüne hep Necmi Amca gelir. Ben devlet dersini, devlet terbiyesini ondan aldım” dedi.

 

ŞENOL GÜNEŞ’E GÖNDERME YAPTI

 

Futbol tutkusu ile büyüdüğünü anlatan İmamoğlu geceye katılan Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e gönderme yaparak “Trabzon’a kaleci olamayınca, İstanbul’a belediye başkanı oldum” dedi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, çalınan Mülkiye marşı ile hareketlenen gecedeki panelde Ruşen Keleş, Mehmet Haberal, Orhan Karakullukçu, Enver Hızlan ve Süleyman Saim Tekcan, Karaduman’a dair çeşitli anı ve anekdotlar anlattı. Gecede ayrıca “Karaduman Fotoğraf Sergisi” düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.