TÜBİTAK AR-GE personeli alacak

EKONOMİ 09.10.2019 - 11:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

TÜBİTAK AR-GE personeli alacak

Resmi Gazete'de yayınlanan TÜBİTAK personel alım ilanına göre, Ankara'da görevlendirilmek üzere TÜBİTAK 28 Ar-Ge personeli alımı gerçekleştirilecek. Ar-Ge personeli başvuruları 9 Ekim'e kadar yapılabilecek

haberimizvar.net TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Resmi Gazete'de personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuruya şartları ve başvuru işlemleri için ayrıntılı cevaplar, TÜBİTAK'ın resmi internet sitesinden takip edilecek. Müracaatlar, TÜBİTAK'ın İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılabiliyor.   BAŞVURU ŞARTLARI NELER? -Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak. - Görüntü İşleme alanında en az 2 (iki) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. 1.2.3- Tercih edilen nitelikler; *Örüntü Tanıma (Pattern Recognition), Görüntü İşleme ve Bilgisayarlı Görme (Computer Vision) konularında bilgili olmak. QT, MATLAB, MS Visual Studio, OpenCV, GDAL, GIS/CBS, CUDA, Java, Python, Makine Öğrenmesi konularında bilgi sahibi olmak. TUBİTAK personel alımı detayları için: https://uzay.tubitak.gov.tr/sites/images/uzay/uzay.2019-1.pdf
Resmi Gazete'de yayınlanan TÜBİTAK personel alım ilanına göre, Ankara'da görevlendirilmek üzere TÜBİTAK 28 Ar-Ge personeli alımı gerçekleştirilecek. Ar-Ge personeli başvuruları 9 Ekim'e kadar yapılabilecek

haberimizvar.net TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Resmi Gazete'de personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuruya şartları ve başvuru işlemleri için ayrıntılı cevaplar, TÜBİTAK'ın resmi internet sitesinden takip edilecek.

Müracaatlar, TÜBİTAK'ın İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılabiliyor.  

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

-Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

- Görüntü İşleme alanında en az 2 (iki) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. 1.2.3- Tercih edilen nitelikler; *Örüntü Tanıma (Pattern Recognition), Görüntü İşleme ve Bilgisayarlı Görme (Computer Vision) konularında bilgili olmak. QT, MATLAB, MS Visual Studio, OpenCV, GDAL, GIS/CBS, CUDA, Java, Python, Makine Öğrenmesi konularında bilgi sahibi olmak.
TUBİTAK personel alımı detayları için: https://uzay.tubitak.gov.tr/sites/images/uzay/uzay.2019-1.pdf

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.