Tuğçe Kazaz’dan Atatürk’e hakaret

GÜNDEM 09.01.2020 - 14:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tuğçe Kazaz’dan Atatürk’e hakaret

Sürekli din değiştiren eski model Tuğçe Kazaz, Atatürk’ün Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini, dinsizliği getirdiğini söyledi.

haberimizvar.net-Birçok defa din değiştirmekle gündeme gelen eski model Tuğçe Kazaz’ın yeniden dolaşıma giren bir videosu büyük tepki çekti.  Manken Tuğçe Kazaz, Kemalizm’in bir din olduğunu, Atatürk’ün Osmanlı döneminde saltanatı dini yok etmek için kaldırmak istediğini söyledi. Atatürk’ün dini unutturmak ve Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini söyleyen Kazaz, dinsizliği getirmekle suçlayarak hakaret etti.   BİRÇOK DEFA DİN DEĞİŞTİRDİ 2005 yılında evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyanlığı seçen Tuğçe Kazaz, 3 yıl sonra eşine boşanma davası açmış ve Budist olmaya karar vermişti. Budist olmak için Kalamış’taki bir mekanda toplantılara katılan ünlü model, Budizm’in ilk basamağı olan “hizmet” kısmında pes etmiş ve burada kendisine tuvalet temizliği yaptırılınca “Hizmetçi değilim” diyerek Budizm sevdasından da vazgeçmişti. Tuğçe Kazaz, 2014 yılında tekrar din değiştirmiş ve Müslüman olmuştu. 
Sürekli din değiştiren eski model Tuğçe Kazaz, Atatürk’ün Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini, dinsizliği getirdiğini söyledi.

haberimizvar.net-Birçok defa din değiştirmekle gündeme gelen eski model Tuğçe Kazaz’ın yeniden dolaşıma giren bir videosu büyük tepki çekti.  Manken Tuğçe Kazaz, Kemalizm’in bir din olduğunu, Atatürk’ün Osmanlı döneminde saltanatı dini yok etmek için kaldırmak istediğini söyledi. Atatürk’ün dini unutturmak ve Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini söyleyen Kazaz, dinsizliği getirmekle suçlayarak hakaret etti.

 

BİRÇOK DEFA DİN DEĞİŞTİRDİ

2005 yılında evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için Hıristiyanlığı seçen Tuğçe Kazaz, 3 yıl sonra eşine boşanma davası açmış ve Budist olmaya karar vermişti. Budist olmak için Kalamış’taki bir mekanda toplantılara katılan ünlü model, Budizm’in ilk basamağı olan “hizmet” kısmında pes etmiş ve burada kendisine tuvalet temizliği yaptırılınca “Hizmetçi değilim” diyerek Budizm sevdasından da vazgeçmişti. Tuğçe Kazaz, 2014 yılında tekrar din değiştirmiş ve Müslüman olmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.