TUİ Belek’teki otelini Almanlara satıyor

10.10.2019 - 14:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

TUİ Belek’teki otelini Almanlara satıyor

TUİ, Belek'teki Magic Life Waterworld Hotel'in işletmesini Alman firması FTI’ye devrediyor.

haberimizvar.net- Alman tur operatörü TUİ, Türkiye'de otelcilik faaliyetlerini bünyesindeki TT Hotels aracılığıyla yürütüyor. Türkiye'de 16 oteli bulunan TUİ, 2005'te satın aldığı daha sonra sattığı ve uzun süredir işletmesini yaptığı Antalya Belek'teki Magic Life Waterworld Otel'in işletmesini devrediyor. Turizmajansı’nın haberine göre; Magic Life Waterworld Otel'in işletmesini Alman tur operatörü FTI bünyesindeki Meeting Point yapacak. Magic Life Waterworld Otel'in mülkiyeti TUİ tarafından 2010 yılında Şa-Ra Group’a satılmıştı. Magic Life Waterworld Otel'in yeni işletmecisi Meeting Point Hotels'in, 4 farklı kıtada 12 farklı ülkede 16 binden fazla oda ile 70’den fazla tesisi bulunuyor. Türkiye’de ise MP grubuna ait farklı konseptlerde toplam 12 otel bulunuyor. 
TUİ, Belek'teki Magic Life Waterworld Hotel'in işletmesini Alman firması FTI’ye devrediyor.

haberimizvar.net- Alman tur operatörü TUİ, Türkiye'de otelcilik faaliyetlerini bünyesindeki TT Hotels aracılığıyla yürütüyor. Türkiye'de 16 oteli bulunan TUİ, 2005'te satın aldığı daha sonra sattığı ve uzun süredir işletmesini yaptığı Antalya Belek'teki Magic Life Waterworld Otel'in işletmesini devrediyor.

Turizmajansı’nın haberine göre; Magic Life Waterworld Otel'in işletmesini Alman tur operatörü FTI bünyesindeki Meeting Point yapacak. Magic Life Waterworld Otel'in mülkiyeti TUİ tarafından 2010 yılında Şa-Ra Group’a satılmıştı. Magic Life Waterworld Otel'in yeni işletmecisi Meeting Point Hotels'in, 4 farklı kıtada 12 farklı ülkede 16 binden fazla oda ile 70’den fazla tesisi bulunuyor. Türkiye’de ise MP grubuna ait farklı konseptlerde toplam 12 otel bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.