Tüm engellere rağmen 600 vatandaşa yardım

GÜNDEM 02.04.2020 - 15:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Tüm engellere rağmen 600 vatandaşa yardım

Döşemealtı Belediyesi, 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan ihtiyaç sahibi ilk etap da 400, toplamda ise 600 vatandaşa gıda yardımı yapmaya başladı.

haberimizvar.net-İdari binaları, kamusal alanları, sosyal, sportif ve eğitim kurumlarını kapatan ve bakımını yapan Döşemealtı Belediyesi, bunun yanında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ihtiyaç sahibi ilçe sakinleri için gıda paketleri hazırlattı. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin 1 aylık gıda ihtiyaçlarını giderecek gıda yardım paketlerinin dağıtımına başlanırken, ilk etapta 400 kişiye yardım paketleri ulaştırılacak. Bu sayı önümüzdeki süreçte 600'a çıkartılacak. 65 YAŞ ÜSTÜ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE Korona virüs salgınıyla ilgili tedbirleri kapsamında gıda yardımına da başladıklarını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, gıda yardım paketleme çalışmalarını yerinde inceledi. Turgay Genç, burada görevlilerle birlikte gıda malzemelerini de tek tek kolilere yerleştirdi. GIDA YARDIMI Başkan Genç, “İlçemizde yürüttüğümüz ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının yanısıra bölgemizde bulunan 400'e yakın 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşımızın evlerini dezenfekte işlemine başladık. Bunun yanında onların ihtiyaçlarını karşılayacak özel gıda paketleri hazırladık. İlk etapta 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ihtiyaç sahibi 400 ilçe sakinimize gıda yardımı yapacağız. Bu sayıyı önümüzdeki süreçte 600'a çıkaracağız. Ekiplerimiz gıda paketlerinin dağıtımına başladı" dedi. 
Döşemealtı Belediyesi, 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan ihtiyaç sahibi ilk etap da 400, toplamda ise 600 vatandaşa gıda yardımı yapmaya başladı.

haberimizvar.net-İdari binaları, kamusal alanları, sosyal, sportif ve eğitim kurumlarını kapatan ve bakımını yapan Döşemealtı Belediyesi, bunun yanında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ihtiyaç sahibi ilçe sakinleri için gıda paketleri hazırlattı. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin 1 aylık gıda ihtiyaçlarını giderecek gıda yardım paketlerinin dağıtımına başlanırken, ilk etapta 400 kişiye yardım paketleri ulaştırılacak. Bu sayı önümüzdeki süreçte 600'a çıkartılacak.

65 YAŞ ÜSTÜ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE

Korona virüs salgınıyla ilgili tedbirleri kapsamında gıda yardımına da başladıklarını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, gıda yardım paketleme çalışmalarını yerinde inceledi. Turgay Genç, burada görevlilerle birlikte gıda malzemelerini de tek tek kolilere yerleştirdi.

GIDA YARDIMI

Başkan Genç, “İlçemizde yürüttüğümüz ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının yanısıra bölgemizde bulunan 400'e yakın 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşımızın evlerini dezenfekte işlemine başladık. Bunun yanında onların ihtiyaçlarını karşılayacak özel gıda paketleri hazırladık. İlk etapta 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ihtiyaç sahibi 400 ilçe sakinimize gıda yardımı yapacağız. Bu sayıyı önümüzdeki süreçte 600'a çıkaracağız. Ekiplerimiz gıda paketlerinin dağıtımına başladı" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.