Tünektepe'ye turist ilgisi

YEREL 21.09.2020 - 15:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Tünektepe'ye turist ilgisi

Koranavirüs önlemlerinin hafifletilmesinin ardından 16 Haziran günü yerli yabancı turistlerin hizmetine açılan Tünektepe Teleferik, üç ay içinde zirveye 85 bin kişi taşıdı.

haberimizvar.net- Antalya'da yerli yabancı binlerce turisti 605 rakımlı Tünektepe'ye taşıyarak eşsiz Antalya manzarasının kapısını aralayan teleferik, sosyal mesafe kurallarına uygun çalışmaya devam ediyor. Pandemi önlemleri kapsamında 8 kişilik kabinlere dörder kişi alınıyor. Zirvede ve aşağıda her kabin her turun ardından dezenfekte ediliyor. Maskesiz binişlerin yasak olduğu kabinler, zirveye yolculuk sırasında da içindeki pencerelerden havalandırılıyor. Hafta içi 10.00 ila 18.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 09.00 18.00 saatlerinde çalışan teleferik, üç ay içinde 85 bin kişiyi zirveye taşıdı. Yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği zirveden, Antalya'yı kuş bakışı izlemek mümkün. Özellikle Rus ve Alman turistlerin yoğun ilgi gösterdiği zirve, manzarasıyla hayran bırakıyor. 
Koranavirüs önlemlerinin hafifletilmesinin ardından 16 Haziran günü yerli yabancı turistlerin hizmetine açılan Tünektepe Teleferik, üç ay içinde zirveye 85 bin kişi taşıdı.

haberimizvar.net- Antalya'da yerli yabancı binlerce turisti 605 rakımlı Tünektepe'ye taşıyarak eşsiz Antalya manzarasının kapısını aralayan teleferik, sosyal mesafe kurallarına uygun çalışmaya devam ediyor. Pandemi önlemleri kapsamında 8 kişilik kabinlere dörder kişi alınıyor. Zirvede ve aşağıda her kabin her turun ardından dezenfekte ediliyor. Maskesiz binişlerin yasak olduğu kabinler, zirveye yolculuk sırasında da içindeki pencerelerden havalandırılıyor.


Hafta içi 10.00 ila 18.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 09.00 18.00 saatlerinde çalışan teleferik, üç ay içinde 85 bin kişiyi zirveye taşıdı. Yerli ve yabancı tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği zirveden, Antalya'yı kuş bakışı izlemek mümkün. Özellikle Rus ve Alman turistlerin yoğun ilgi gösterdiği zirve, manzarasıyla hayran bırakıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.