Türel'den hal ihalesi yanıtı: Davul da sizde tokmak da!

SİYASET 02.09.2019 - 16:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Türel'den hal ihalesi yanıtı: Davul da sizde tokmak da!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Toptancı Hal'de 98 dükkanın açık ihaleyle satışına yönelik tartışmalara, eski başkan Menderes Türel de dahil oldu. CHP Milletvekili Çetin Osman Budak'ın, "Halin satışı Türel'in kararıydı" sözlerine yanıt veren Türel, "Bütün projelerimi marifet gibi iptal ettiniz, toptancı halin satışını mı iptal edemiyorsunuz? Kaçak güreşmeyin" dedi

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Toptancı Hali'nde zirai ilaç ve çiftçinin tedariklerini sağlayan 98 dükkanı açık ihaleyle satacak. İhaleler 11, 12 ve 16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 50 metrekareden oluşan dükkanların ihale bedeli ise 302 bin TL artı KDV olarak belirlendi. İhale duyurusunun ardından dükkanlardaki kiracıları endişe sardı. Bazı esnaf ihalenin iptalini isterken, bazıları da ihale bedellerinin düşürülmesini ve kendileri dışında ihaleye başka kimsenin alınmaması talebinde bulundu. SORUNU BUDAK'A İLETTİLER Hal esnafı, geçen günlerde kendilerini ziyaret eden CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak'a da durumu iletti. Esnaf, ihalenin iptaline ilişkin isteklerinin Büşyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iletilmesi yönünde Budak'tan talepte bulundu. Esnafı dinleyen Çetin Osman Budak, ihalenin Menderes Türel döneminde planlandığını, esnafın taleplerini Başkan Muhittin Böcek'e ileteceğini kaydetti. TÜREL: KOMİK DURUMA DÜŞÜYORSUNUZ Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel, konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. 'Kaçak güreşmeyin' çağrısında bulunan Türel, açıklamasında şöyle dedi: "Gerçekten yoruldum. Konuşmak istemedikçe Menderes Türel'i dilinden düşürmeyenlere cevap vermek zorunda kalıyorum. Kendisi toptancı hale gidemeyince vekili Çetin Budak'ı yollayanlar, 'Halin satışı Türel'in kararı' diye açıklama yaptırmış. Kardeşim benim bütün projeleri marifet gibi iptal ettiniz şimdi toptancı halin satışını mı iptal edemiyorsunuz? Keşke bizim milletin yararına başlattığımız projelere devam etseydiniz de sizi alkışlayabilseydim. Şimdi çıkıp 'Halin satışı Türel'in kararıydı' diye kaçak güreşerek kendinizi kurtaracağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Madem Türel'in hal satış kararı yanlış, vazgeçin olsun bitsin. Bir sürü doğru projeyi iptal etmeyi biliyorsunuz da hal satış kararından mı vazgeçemeyecek kadar acizsiniz? Davul da tokmak da sizde. Bahane üretmek için Menderes Türel'i dilinize dolamayın. Komik duruma düşüyorsunuz."
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Toptancı Hal'de 98 dükkanın açık ihaleyle satışına yönelik tartışmalara, eski başkan Menderes Türel de dahil oldu. CHP Milletvekili Çetin Osman Budak'ın, "Halin satışı Türel'in kararıydı" sözlerine yanıt veren Türel, "Bütün projelerimi marifet gibi iptal ettiniz, toptancı halin satışını mı iptal edemiyorsunuz? Kaçak güreşmeyin" dedi

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Toptancı Hali'nde zirai ilaç ve çiftçinin tedariklerini sağlayan 98 dükkanı açık ihaleyle satacak. İhaleler 11, 12 ve 16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 50 metrekareden oluşan dükkanların ihale bedeli ise 302 bin TL artı KDV olarak belirlendi. İhale duyurusunun ardından dükkanlardaki kiracıları endişe sardı. Bazı esnaf ihalenin iptalini isterken, bazıları da ihale bedellerinin düşürülmesini ve kendileri dışında ihaleye başka kimsenin alınmaması talebinde bulundu.

SORUNU BUDAK'A İLETTİLER

Hal esnafı, geçen günlerde kendilerini ziyaret eden CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak'a da durumu iletti. Esnaf, ihalenin iptaline ilişkin isteklerinin Büşyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e iletilmesi yönünde Budak'tan talepte bulundu. Esnafı dinleyen Çetin Osman Budak, ihalenin Menderes Türel döneminde planlandığını, esnafın taleplerini Başkan Muhittin Böcek'e ileteceğini kaydetti.

TÜREL: KOMİK DURUMA DÜŞÜYORSUNUZ

Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel, konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. 'Kaçak güreşmeyin' çağrısında bulunan Türel, açıklamasında şöyle dedi: "Gerçekten yoruldum. Konuşmak istemedikçe Menderes Türel'i dilinden düşürmeyenlere cevap vermek zorunda kalıyorum. Kendisi toptancı hale gidemeyince vekili Çetin Budak'ı yollayanlar, 'Halin satışı Türel'in kararı' diye açıklama yaptırmış. Kardeşim benim bütün projeleri marifet gibi iptal ettiniz şimdi toptancı halin satışını mı iptal edemiyorsunuz? Keşke bizim milletin yararına başlattığımız projelere devam etseydiniz de sizi alkışlayabilseydim. Şimdi çıkıp 'Halin satışı Türel'in kararıydı' diye kaçak güreşerek kendinizi kurtaracağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Madem Türel'in hal satış kararı yanlış, vazgeçin olsun bitsin. Bir sürü doğru projeyi iptal etmeyi biliyorsunuz da hal satış kararından mı vazgeçemeyecek kadar acizsiniz? Davul da tokmak da sizde. Bahane üretmek için Menderes Türel'i dilinize dolamayın. Komik duruma düşüyorsunuz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.