Türel’in seçim koordinatörü halen Büyükşehir'de

09.09.2019 - 13:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Türel’in seçim koordinatörü halen Büyükşehir'de

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı’nın yerel seçimlerde Türel’in Muratpaşa seçim koordinatörü gibi canla başla çalıştığı ortaya çıktı. İstanbul’a da mesaj gönderen Kavurkacı ‘Cumhur İttifakı’na oy istedi

haberimizvar.net Halen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapan Muharrem Kavurkacı’nın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Muratpaşa İlçesi’nde AKP’li Menderes Türel’in seçim koordinatörü gibi çalıştığı ortaya çıktı. Türel’in seçim kampanyasında görev alan birçok AKP’linin sosyal medya hesaplarında halen duran paylaşımlarda Kavurkacı’nın Muratpaşa İlçesi’nde mahalle mahalle, ev ev gezerek oy istediği, toplantılarda yöneticilik yaptığı görülüyor. AKP’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç için de çalışan Kavurkacı’nın seçim çalışmalarında çekilmiş boy boy fotoğrafları gözler önüne serildi. CHP’YE KARŞI BEKA SORUNU Menderes Türel döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Bayrampaşa Belediyesi’nden ithal edilen Kavurkacı, 31 Mart seçimleri öncesi sosyal medya hesabından Bayrampaşalılara da seslenerek AKP ve MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’na oy istedi. Kavurkacı o mesajında şunları söyledi: “1985 yılından 2014 yılına kadar havasını solumaktan onur duyduğum, hizmet etme şerefini onur saydığım Bayrampaşa’mın güzel insanlarına Antalya’dan selam ve muhabbetlerimi bildirmek istiyorum. Yüreğimde iz bırakmış ve yüreğinde iz bıraktığım değerli dostlarım; 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçimler her ne kadar bulunduğumuz şehre hizmet edecek belediye başkanlarını seçme seçimi olsa da, ülkemiz açısından da açık bir ‘beka’ sorununu içermektedir. Önümüzdeki yüzyılın şekilleneceği bizim coğrafyamızdaki bu süreci, vatanımız açısından başarılı sonuçlandırmak için, CUMHUR ittifakına sahip çıkmanın bir zaruret olduğuna inanmaktayım.” CUMHUR İTTİFAKI’NA OY İSTEDİ Cumhur ittifakına oy isteyen Kavurkacı mesajını şöyle bitirdi: “Zaman kırgınlık, kızgınlık ve küskünlük zamanı değildir. Zaman bu milletin bekası için birlik ve beraberlik zamanıdır. Bundan dolayı Cumhur ittifakının adayı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilen Atila Aydıner etrafında birleşme zamanıdır. Bu vesile ile tüm dostlarıma açık ilanımdır. En kalbi duygu ve dualarımla adayımız Atıla Aydıner’in yanında olduğumu beyan ediyorum. Selam ve muhabbetlerimle.”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı’nın yerel seçimlerde Türel’in Muratpaşa seçim koordinatörü gibi canla başla çalıştığı ortaya çıktı. İstanbul’a da mesaj gönderen Kavurkacı ‘Cumhur İttifakı’na oy istedi

haberimizvar.net Halen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapan Muharrem Kavurkacı’nın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Muratpaşa İlçesi’nde AKP’li Menderes Türel’in seçim koordinatörü gibi çalıştığı ortaya çıktı. Türel’in seçim kampanyasında görev alan birçok AKP’linin sosyal medya hesaplarında halen duran paylaşımlarda Kavurkacı’nın Muratpaşa İlçesi’nde mahalle mahalle, ev ev gezerek oy istediği, toplantılarda yöneticilik yaptığı görülüyor. AKP’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç için de çalışan Kavurkacı’nın seçim çalışmalarında çekilmiş boy boy fotoğrafları gözler önüne serildi.

CHP’YE KARŞI BEKA SORUNU

Menderes Türel döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Bayrampaşa Belediyesi’nden ithal edilen Kavurkacı, 31 Mart seçimleri öncesi sosyal medya hesabından Bayrampaşalılara da seslenerek AKP ve MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’na oy istedi. Kavurkacı o mesajında şunları söyledi: “1985 yılından 2014 yılına kadar havasını solumaktan onur duyduğum, hizmet etme şerefini onur saydığım Bayrampaşa’mın güzel insanlarına Antalya’dan selam ve muhabbetlerimi bildirmek istiyorum. Yüreğimde iz bırakmış ve yüreğinde iz bıraktığım değerli dostlarım; 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçimler her ne kadar bulunduğumuz şehre hizmet edecek belediye başkanlarını seçme seçimi olsa da, ülkemiz açısından da açık bir ‘beka’ sorununu içermektedir. Önümüzdeki yüzyılın şekilleneceği bizim coğrafyamızdaki bu süreci, vatanımız açısından başarılı sonuçlandırmak için, CUMHUR ittifakına sahip çıkmanın bir zaruret olduğuna inanmaktayım.”

CUMHUR İTTİFAKI’NA OY İSTEDİ

Cumhur ittifakına oy isteyen Kavurkacı mesajını şöyle bitirdi: “Zaman kırgınlık, kızgınlık ve küskünlük zamanı değildir. Zaman bu milletin bekası için birlik ve beraberlik zamanıdır. Bundan dolayı Cumhur ittifakının adayı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilen Atila Aydıner etrafında birleşme zamanıdır. Bu vesile ile tüm dostlarıma açık ilanımdır. En kalbi duygu ve dualarımla adayımız Atıla Aydıner’in yanında olduğumu beyan ediyorum. Selam ve muhabbetlerimle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.