Turgay Yıldız yoğun bakımda

GÜNDEM 26.06.2021 - 15:02, Güncelleme: 26.06.2021 - 15:20
 

Turgay Yıldız yoğun bakımda

Sosyal medyada muhalif tiplemeleriyle büyük beğeni kazanan tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız yoğun bakıma alındı. Yıldız, uzun zamandır cumhurbaşkanına hakaret davaları ile uğraşıyordu

haberimizvar.net- Türkiye gündemini muhalif anlayışla ti’ye alan ve özellikle Raif abi tiplemesiyle büyük beğeni kazanan tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 6 ay önce koronavirüs tedavisi gören Yıldız, geçtiğimiz günlerde birinci doz aşısını olmuştu. Daha sonra pıhtı atması sonucu fenalaşan Yıldız, 4 gün önce Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım servisine kaldırıldı.  Yıldız, hükümet ve Recep Tayyip Erdoğan videoları nedeniyle sık sık ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla çok kez hakim karşısına çıkmıştı. Yıldız’ın yoğun bakıma alınmadan önce de cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla mahkemeye çıktığı ve son bir haftadır büyük stres yaşadığı öğrenildi. Yıldız, ülke genelinin yanı sıra yerel yönetimlerle ilgili konuları da esprili bir dille eleştiriyordu.
Sosyal medyada muhalif tiplemeleriyle büyük beğeni kazanan tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız yoğun bakıma alındı. Yıldız, uzun zamandır cumhurbaşkanına hakaret davaları ile uğraşıyordu

haberimizvar.net- Türkiye gündemini muhalif anlayışla ti’ye alan ve özellikle Raif abi tiplemesiyle büyük beğeni kazanan tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 6 ay önce koronavirüs tedavisi gören Yıldız, geçtiğimiz günlerde birinci doz aşısını olmuştu. Daha sonra pıhtı atması sonucu fenalaşan Yıldız, 4 gün önce Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. 

Yıldız, hükümet ve Recep Tayyip Erdoğan videoları nedeniyle sık sık ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla çok kez hakim karşısına çıkmıştı. Yıldız’ın yoğun bakıma alınmadan önce de cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla mahkemeye çıktığı ve son bir haftadır büyük stres yaşadığı öğrenildi. Yıldız, ülke genelinin yanı sıra yerel yönetimlerle ilgili konuları da esprili bir dille eleştiriyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.