Turistler yasağa rağmen şelaleyi gezdi

GÜNDEM 22.03.2020 - 13:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Turistler yasağa rağmen şelaleyi gezdi

Antalya'da, koronavirüs önlemleri kapsamında yasaklanmasına rağmen, tur otobüsüyle Düden Şelalesi'ne turistlerin getirildiği görüldü.

haberimizvar.net-Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs salgınını engellemek amacıyla aldığı kararlar kapsamında, il genelinde turistik gezi amaçlı, tur operatörleri veya konaklama tesisleri tarafından şehir içinde veya şehirler arasında AVM, kültürel gezi alanları gibi lokasyonlara yerli ve yabancı turistlerin toplu olarak taşınması yasaklandı. Aynı şekilde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği de turist gruplarına yönelik gezileri yasakladı.   Bu karara rağmen, Antalya'da Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü alana bir tur otobüsü tarafından getirilen 25-30 kişilik yabancı turist grubunun gezisi görüntülendi. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, evinin balkonundan turist grubunu cep telefonuyla görüntüledi ve 'TÜRSAB'a ihbarımdır' başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde, 33 kişilik bir tur otobüsünden inen yabancı turistlerin Düden Park'ta gezintiye çıktığı görülüyor.
Antalya'da, koronavirüs önlemleri kapsamında yasaklanmasına rağmen, tur otobüsüyle Düden Şelalesi'ne turistlerin getirildiği görüldü.

haberimizvar.net-Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs salgınını engellemek amacıyla aldığı kararlar kapsamında, il genelinde turistik gezi amaçlı, tur operatörleri veya konaklama tesisleri tarafından şehir içinde veya şehirler arasında AVM, kültürel gezi alanları gibi lokasyonlara yerli ve yabancı turistlerin toplu olarak taşınması yasaklandı. Aynı şekilde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği de turist gruplarına yönelik gezileri yasakladı.

 

Bu karara rağmen, Antalya'da Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü alana bir tur otobüsü tarafından getirilen 25-30 kişilik yabancı turist grubunun gezisi görüntülendi. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, evinin balkonundan turist grubunu cep telefonuyla görüntüledi ve 'TÜRSAB'a ihbarımdır' başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde, 33 kişilik bir tur otobüsünden inen yabancı turistlerin Düden Park'ta gezintiye çıktığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.