Turizmciler Açık Golf Turnuvası'nda buluştu

TURİZM 17.11.2019 - 13:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Turizmciler Açık Golf Turnuvası'nda buluştu

Antalya'nın Serik ilçesinde bir seyahat acentesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Açık Golf Turnuvası yapıldı. Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf Club sahasında düzenlenen Açık Golf Turnuvası, 2 gün sürdü.

haberimizvar.net- Turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Belarus ve Kazakistan'dan 100 amatör ve profesyonel golfçü katıldı. Turnuvada 1 profesyonel ve 3 amatörden oluşan takımlar mücadele etti. Dereceye giren golfçüler plaket ve tatille ödüllendirdi. Turnuvada Titanik Otelleri Sahibi Mehmet Aygün, Regnum Carya Golf Club Müdürü Hasan Ceylan, Cornelia Deluxe Otel Genel Müdürü Ali Şahin, Sirene Belek Otel Genel Müdürü Ercan Çek gibi isimler de yer aldı.   Turnuvayı düzenlenen seyahat acentesinin Ukrayna Bölge Müdürü İlker Adıgüzel, "Golf turizminde yaşanan büyük artış nedeniyle BDT pazarında da golf turizmini daha güçlü bir hale getirmek ve ciddi satışları ülkemize kazandırmak için bir çaba içerisindeyiz. Bunun ilk meyvesi olan Açık Golf Turnuvası'nı gerçekleştiriyoruz" dedi.    
Antalya'nın Serik ilçesinde bir seyahat acentesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Açık Golf Turnuvası yapıldı. Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Golf Club sahasında düzenlenen Açık Golf Turnuvası, 2 gün sürdü.

haberimizvar.net- Turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Belarus ve Kazakistan'dan 100 amatör ve profesyonel golfçü katıldı. Turnuvada 1 profesyonel ve 3 amatörden oluşan takımlar mücadele etti. Dereceye giren golfçüler plaket ve tatille ödüllendirdi. Turnuvada Titanik Otelleri Sahibi Mehmet Aygün, Regnum Carya Golf Club Müdürü Hasan Ceylan, Cornelia Deluxe Otel Genel Müdürü Ali Şahin, Sirene Belek Otel Genel Müdürü Ercan Çek gibi isimler de yer aldı.

 

Turnuvayı düzenlenen seyahat acentesinin Ukrayna Bölge Müdürü İlker Adıgüzel, "Golf turizminde yaşanan büyük artış nedeniyle BDT pazarında da golf turizmini daha güçlü bir hale getirmek ve ciddi satışları ülkemize kazandırmak için bir çaba içerisindeyiz. Bunun ilk meyvesi olan Açık Golf Turnuvası'nı gerçekleştiriyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.