Turizmciler aşılandı

TURİZM 24.05.2021 - 16:22, Güncelleme: 24.05.2021 - 16:32
 

Turizmciler aşılandı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, turizm sezonunun başlamasına kısa bir süre kala 300 bin turizm çalışanının yeni tip korona virüs aşısı yaptırdığını açıkladı. Ancak polislere, askerlere, öğretmenlere ve birçok riskli mesleğe aşı yapılmadan, turizm çalışanlarının aşılanması sosyal medyada tepki gördü.

haberimizvar.net- Korona virüs kapsamında yürütülen aşılama çalışmaları devam ediyor. Turizm sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, turizm çalışanlarına aşı hakkı tanındı ve çalışanların üçte ikisi aşılarını oldu. Aşılama süreci devam ederken, henüz öğretmenlere, polislere ve askerlere aşı hakkı tanınmadan turizm çalışanlarına aşı yapılması tepki gördü. GİZLİ KAHRAMANLAR DA UNUTULDU Korona virüs kısıtlamalarında evlerinde oturmayarak harıl harıl çalışan kuryeler ile market çalışanları da aşı da öncelikli grup arasında yer almadı. Oysa açılan bir telefonla istenilen ürünleri en kısa sürede sipariş verilen adrese yetiştirmek için canlarını hiçe sayan koronanın gizli kahramanları da öncelikli gruba alınmadı.  Market çalışanları da kuryeler ile aynı kaderi paylaştı. Onlar da kısıtlama saatleri dışında haftanın 7 günü hizmet vermeye devam ediyorlar. Her gün yüzlerce kişi ile temas halindeler. Para alıp üstünü veriyorlar. Tüm ürünleri kasada okutarak hizmetlerini aralıksız devam ediyorlar.  Ama onlara da aşıda öncelik hakkı yok. POLİS, ASKER VE ÖĞRETMENE DE YOK Korona virüs aşı takviminde öncelikli sayılmayan gruplar içerisinde polis, asker ve öğretmenler de bulunmuyor. En ufak bir olayda hemen telefonla aradığımızda kapımıza gelip, sorunumuzu çözmeye yardımcı olan polis ve askerlerimiz de bu öncelikli grupta yer almadı. Yaşamımızın en anlamlı olayı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler de aşıda öncelik gruplar arasında yer almadı. Ortak görüş, bir an önce tüm insanlarımızın aşılanarak bu çağın hastalığından bir an önce kurtulmamız.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, turizm sezonunun başlamasına kısa bir süre kala 300 bin turizm çalışanının yeni tip korona virüs aşısı yaptırdığını açıkladı. Ancak polislere, askerlere, öğretmenlere ve birçok riskli mesleğe aşı yapılmadan, turizm çalışanlarının aşılanması sosyal medyada tepki gördü.

haberimizvar.net-  Korona virüs kapsamında yürütülen aşılama çalışmaları devam ediyor. Turizm sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, turizm çalışanlarına aşı hakkı tanındı ve çalışanların üçte ikisi aşılarını oldu.

Aşılama süreci devam ederken, henüz öğretmenlere, polislere ve askerlere aşı hakkı tanınmadan turizm çalışanlarına aşı yapılması tepki gördü.

GİZLİ KAHRAMANLAR DA UNUTULDU

Korona virüs kısıtlamalarında evlerinde oturmayarak harıl harıl çalışan kuryeler ile market çalışanları da aşı da öncelikli grup arasında yer almadı. Oysa açılan bir telefonla istenilen ürünleri en kısa sürede sipariş verilen adrese yetiştirmek için canlarını hiçe sayan koronanın gizli kahramanları da öncelikli gruba alınmadı. 
Market çalışanları da kuryeler ile aynı kaderi paylaştı. Onlar da kısıtlama saatleri dışında haftanın 7 günü hizmet vermeye devam ediyorlar. Her gün yüzlerce kişi ile temas halindeler. Para alıp üstünü veriyorlar. Tüm ürünleri kasada okutarak hizmetlerini aralıksız devam ediyorlar.  Ama onlara da aşıda öncelik hakkı yok.

POLİS, ASKER VE ÖĞRETMENE DE YOK

Korona virüs aşı takviminde öncelikli sayılmayan gruplar içerisinde polis, asker ve öğretmenler de bulunmuyor. En ufak bir olayda hemen telefonla aradığımızda kapımıza gelip, sorunumuzu çözmeye yardımcı olan polis ve askerlerimiz de bu öncelikli grupta yer almadı. Yaşamımızın en anlamlı olayı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler de aşıda öncelik gruplar arasında yer almadı. Ortak görüş, bir an önce tüm insanlarımızın aşılanarak bu çağın hastalığından bir an önce kurtulmamız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.