Türkevi’nin maliyeti 291 milyon dolar

GÜNDEM 21.09.2021 - 18:03, Güncelleme: 21.09.2021 - 18:07
 

Türkevi’nin maliyeti 291 milyon dolar

Türkevi’ni öven, ancak maliyetinden bahsetmeyen gazetecileri eleştiren ‘medya ombudsmanı’ Faruk Bildirici, 35 katlı gökdelenin 291 milyon dolara mal olduğu yazdı.

haberimizvar.net-  Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Hürriyet yazarı Fatih Çekirge imzalı “New York’ta gökyüzüne yükselen bir Türkevi” ve Sabah gazetesinden Betül Usta ile Erdem Anılan imzalı “Türkiye’nin gücünü yansıtan bir başyapıt” başlıklı haberleri eleştirdi. UÇAKTA OLMAYAN GAZETECİLER YAZDI Bildirici, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Erdoğan’ın özel uçağında ABD’ye taşıdığı, kiralanan araçlarla New York’ta gezdirdiği gazeteciler 35 katlı Türkevi için gurur, başyapıt vs. demişler ama bina için harcanan parayı yazamamışlar! Uçakta olmayan Sözcü ve Gazete Pencere’de gördüm binanın maliyetini: 291 milyon dolar!”  
Türkevi’ni öven, ancak maliyetinden bahsetmeyen gazetecileri eleştiren ‘medya ombudsmanı’ Faruk Bildirici, 35 katlı gökdelenin 291 milyon dolara mal olduğu yazdı.

haberimizvar.net-  Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Hürriyet yazarı Fatih Çekirge imzalı “New York’ta gökyüzüne yükselen bir Türkevi” ve Sabah gazetesinden Betül Usta ile Erdem Anılan imzalı “Türkiye’nin gücünü yansıtan bir başyapıt” başlıklı haberleri eleştirdi.

UÇAKTA OLMAYAN GAZETECİLER YAZDI

Bildirici, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Erdoğan’ın özel uçağında ABD’ye taşıdığı, kiralanan araçlarla New York’ta gezdirdiği gazeteciler 35 katlı Türkevi için gurur, başyapıt vs. demişler ama bina için harcanan parayı yazamamışlar! Uçakta olmayan Sözcü ve Gazete Pencere’de gördüm binanın maliyetini: 291 milyon dolar!”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.