Tütüncü’ye ucuz, vatandaşa pahalı

GÜNDEM 20.01.2020 - 15:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tütüncü’ye ucuz, vatandaşa pahalı

Vatandaşa ucuz ve sağlıklı balık vaadinde bulunan AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye seslenen CHP ilçe başkanı Önder Kurnaz, “Fiyatlar neden bu kadar yüksek? Pazar yeri için yapılan harcamaların faturasını halktan mı çıkarıyorsunuz?” diye sordu.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Kapalı Semt Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek iş yerlerinde ziyaret eden Kurnaz, “Pazarda kira bedellerinin yüksek olması nedeniyle fiyatlarında normal fiyatların üstünde olduğunu belirten esnafımız satış yapamadığı için şikayetçi. Kamuya ait bir alanda vatandaşa ucuz balık yedireceklerini söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye soruyoruz; ucuz balık anlayışınız dışarıda satılan fiyatların neredeyse iki katı satış yapılması mı? Kamuya ait bir alanda halka açık bir pazarda fiyatlar neden bu kadar yüksek tutuluyor? Halka ucuz balık satacağız derken neyi kast ettiniz? Pazar için yapılan harcamaların faturasını halktan mı çıkarıyorsunuz?” diye konuştu. VATANDAŞ PAHALILIKTAN ŞİKAYETÇİ Pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlardan fiyatlar hakkında bilgi alan Kurnaz,  vatandaşların fiyatların pahalılığından şikayet ettiğini söyledi. Kurnaz, “Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni yılda müjde olarak yansıttığı ve geçtiğimiz günlerde bulunduğumuz pazarda yaptığı açıklamada vatandaşa ucuz ve sağlıklı balık yedireceklerini söylemişti. Vatandaşımız ise fiyatların yüksek olmasından şikayetçi. Biz de pazarı ziyaret ederek gördük ki vatandaşlarımız ile Başkan Tütüncü’nün söylemleri birbirini tutmuyor” dedi.  
Vatandaşa ucuz ve sağlıklı balık vaadinde bulunan AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye seslenen CHP ilçe başkanı Önder Kurnaz, “Fiyatlar neden bu kadar yüksek? Pazar yeri için yapılan harcamaların faturasını halktan mı çıkarıyorsunuz?” diye sordu.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Kapalı Semt Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek iş yerlerinde ziyaret eden Kurnaz, “Pazarda kira bedellerinin yüksek olması nedeniyle fiyatlarında normal fiyatların üstünde olduğunu belirten esnafımız satış yapamadığı için şikayetçi. Kamuya ait bir alanda vatandaşa ucuz balık yedireceklerini söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye soruyoruz; ucuz balık anlayışınız dışarıda satılan fiyatların neredeyse iki katı satış yapılması mı? Kamuya ait bir alanda halka açık bir pazarda fiyatlar neden bu kadar yüksek tutuluyor? Halka ucuz balık satacağız derken neyi kast ettiniz? Pazar için yapılan harcamaların faturasını halktan mı çıkarıyorsunuz?” diye konuştu.

VATANDAŞ PAHALILIKTAN ŞİKAYETÇİ

Pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlardan fiyatlar hakkında bilgi alan Kurnaz,  vatandaşların fiyatların pahalılığından şikayet ettiğini söyledi. Kurnaz, “Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni yılda müjde olarak yansıttığı ve geçtiğimiz günlerde bulunduğumuz pazarda yaptığı açıklamada vatandaşa ucuz ve sağlıklı balık yedireceklerini söylemişti. Vatandaşımız ise fiyatların yüksek olmasından şikayetçi. Biz de pazarı ziyaret ederek gördük ki vatandaşlarımız ile Başkan Tütüncü’nün söylemleri birbirini tutmuyor” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.