TUYED'in yeni başkanı Özsevim

EKONOMİ 18.06.2021 - 11:51, Güncelleme: 18.06.2021 - 11:51
 

TUYED'in yeni başkanı Özsevim

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Point Hotel Taksim'de gerçekleştirdi. TUYED'in yeni başkanı Antalyalı reklamcı ve turizm dergisi sahibi Ahmet Haluk Özsevim oldu.

haberimizvar.net- Turizm gazetecilerinin çatı örgütü Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), 13. Olağan Genel Kurulu'nu İstanbul'da gerçekleştirdi. Point Hotel Taksim'de yapılan Olağan Genel Kurul'da Ahmet Haluk Özsevim'in oluşturduğu liste TUYED yönetimini üstlendi. TUYED yeni Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Keleş, Savaş Daş, Hatice Ünal Bilen, Emin Demir, Halil Öncü ve Volkan Altıntaş dikkat çeken çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor. TUYED bayrağını Musa Alioğlu'dan teslim alan Ahmet Haluk Özsevim, "TUYED'i çok daha etkin ve daha aktif hale getirmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla yoğun bir mesai harcayacağız. Beni bu göreve layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Görevi devraldığımız sayın Musa Alioğlu ve yönetimine de TUYED'e verdikleri katkı için teşekkür ediyoruz" dedi.
Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Point Hotel Taksim'de gerçekleştirdi. TUYED'in yeni başkanı Antalyalı reklamcı ve turizm dergisi sahibi Ahmet Haluk Özsevim oldu.

haberimizvar.net-  Turizm gazetecilerinin çatı örgütü Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED), 13. Olağan Genel Kurulu'nu İstanbul'da gerçekleştirdi. Point Hotel Taksim'de yapılan Olağan Genel Kurul'da Ahmet Haluk Özsevim'in oluşturduğu liste TUYED yönetimini üstlendi. TUYED yeni Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Keleş, Savaş Daş, Hatice Ünal Bilen, Emin Demir, Halil Öncü ve Volkan Altıntaş dikkat çeken çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor.


TUYED bayrağını Musa Alioğlu'dan teslim alan Ahmet Haluk Özsevim, "TUYED'i çok daha etkin ve daha aktif hale getirmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla yoğun bir mesai harcayacağız. Beni bu göreve layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Görevi devraldığımız sayın Musa Alioğlu ve yönetimine de TUYED'e verdikleri katkı için teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.