Twitter'a hack saldırısının ardından mavi tikli hesaplar engellendi, sadece McDonalds tweet atabildi

GÜNDEM 16.07.2020 - 12:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Twitter'a hack saldırısının ardından mavi tikli hesaplar engellendi, sadece McDonalds tweet atabildi

Twitter'a gerçekleşen hack girişiminin ardından mavi tikli hesapların tweet atması engellendi. Ancak McDonalds'ın onaylı hesaptan tweet atabilmesi dikkat çekti.

haberimizvar.net- Gece yarısı, aralarında ABD'de Demokrat Parti başkan adayı Joe Biden, iş adamları Bill Gates, Elon Musk ve Elon Musk, şarkıcı Kanye West ile Apple ve Uber'in de bulunduğu milyonlarca takipçili bazı Twitter hesaplarının ele geçirildi. Hacklenen hesaplardan bir bitcoin hesabı paylaşılarak, buraya para gönderilmesi ve gelecek paralara göre bağış yapılacağı öne sürüldü. Bu mesajlar daha sonra silindi ve Twitter'dan şu açıklama geldi: "Twitter'daki hesapları etkileyen bir güvenlik olayının farkındayız. Konuyu inceliyoruz ve çözmek için adımlar atıyoruz. Kısa bir süre içerisinde herkese bilgilendirme yapacağız"    ONAYLI HESAPLAR KISITLADI AMA... Yaşanan hadisenin ardından Twitter onaylı hesapların tweet paylaşımını engelledi. Ancak buna rağmen Mc Donalds'ın mavi tikli hesabından paylaşım yapılması dikkat çekti. Kaynak Yeniçağ: Twitter'a hack saldırısının ardından mavi tikli hesaplar engellendi, sadece McDonalds tweet atabildi
Twitter'a gerçekleşen hack girişiminin ardından mavi tikli hesapların tweet atması engellendi. Ancak McDonalds'ın onaylı hesaptan tweet atabilmesi dikkat çekti.

haberimizvar.net- Gece yarısı, aralarında ABD'de Demokrat Parti başkan adayı Joe Biden, iş adamları Bill Gates, Elon Musk ve Elon Musk, şarkıcı Kanye West ile Apple ve Uber'in de bulunduğu milyonlarca takipçili bazı Twitter hesaplarının ele geçirildi.

Hacklenen hesaplardan bir bitcoin hesabı paylaşılarak, buraya para gönderilmesi ve gelecek paralara göre bağış yapılacağı öne sürüldü.

Bu mesajlar daha sonra silindi ve Twitter'dan şu açıklama geldi:

"Twitter'daki hesapları etkileyen bir güvenlik olayının farkındayız. Konuyu inceliyoruz ve çözmek için adımlar atıyoruz. Kısa bir süre içerisinde herkese bilgilendirme yapacağız"

 

 ONAYLI HESAPLAR KISITLADI AMA...

Yaşanan hadisenin ardından Twitter onaylı hesapların tweet paylaşımını engelledi.

Ancak buna rağmen Mc Donalds'ın mavi tikli hesabından paylaşım yapılması dikkat çekti.

asdasd-001.jpeg

Kaynak Yeniçağ: Twitter'a hack saldırısının ardından mavi tikli hesaplar engellendi, sadece McDonalds tweet atabildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.