Ücretsiz diyetisyen hizmeti

GÜNDEM 17.12.2019 - 19:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ücretsiz diyetisyen hizmeti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haşim İşcan, Ünsal, Çamlıbel ve Fatih aile eğitim merkezlerinde haftanın 5 günü ücretsiz diyetisyen hizmeti sunuyor.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, aile eğitim merkezlerindeki ücretsiz diyetisyen hizmetini genişletti. Haşim İşcan, Kepez Ünsal, Çamlıbel ve Fatih aile eğitim ve sosyal hizmet merkezlerinde daha önce haftada bir gün sunulan diyetisyenlik hizmeti artık hafta içi her gün veriliyor. Randevu sistemi ile çalışan diyetisyenler, bu sayede vatandaşlardan gelen yoğun talebi karşılayarak, hizmet kalitesini artıracak. Aile eğitim merkezlerinde sunulan diyetisyen hizmeti ile aileler sağlıksız beslenme ve obeziteye karşı bilinçlendiriliyor. Böylece halk sağlığını korumaya yönelik önemli bir adım atılıyor. DANIŞMANLARA SIKI TAKİP Kepez Çamlıbel Mahallesi Aile Eğitim Merkezi'nde görevli diyetisyen Salih Bulut, uyguladıkları programla ilgili şu bilgileri verdi: “Amacımız obeziteye bağlı hastalıkları en aza indirebilmek ve halkımızın daha sağlıklı beslenmesini sağlamak. Danışanlarımız ideal kilosuna ulaşana kadar doğru beslenme listeleriyle sıkı bir takip yapıyoruz. İstenilen kiloya ulaştıktan sonrada diyet koruma programlarına alarak süreci tamamlıyoruz. Bu sayede danışanımız sağlıklı bir yaşama yeniden adım atmış oluyor. Tamamen ücretsiz verdiğimiz diyetisyen hizmetimizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız aile merkezlerimizi arayarak ya da bizzat başvuru yaparak randevu alabilir." VATANDAŞ İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK Diyetisyen hizmetinden memnuniyetini dile getiren Çamlıca Mahallesi sakini Suna Gökbel, “Ücretsiz diyetisyen hizmetinin mahallemizde sunuluyor olmazı bizler için büyük kolaylık. Sağlık ocağından aldığım kan tahlili sonuçlarının da analizi yapılarak diyetisyen tarafından diyet listem oluşturuldu. Bu hizmetten gayet memnunuz. Başkanımız Muhittin Böcek'e teşekkür ederim" dedi. AİLECEK FAYDALANIYORUZ Ünsal Mahallesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde diyetisyen hizmetinden faydalanan 33 yaşındaki Özlem Tuğrul ise şunları söyledi: “Daha önce merkezden diyetisyen desteği almaya başlayan arkadaşlarım vardı. Onların 6-7 kilo verdiğini, sağlıklı bir yaşama kavuştuğunu gördüm. Ben de randevu alıp, programa başladım. Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Anneler olarak çocuklarımızla birlikte her alanda bu merkezlerden faydalanıyoruz."  
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haşim İşcan, Ünsal, Çamlıbel ve Fatih aile eğitim merkezlerinde haftanın 5 günü ücretsiz diyetisyen hizmeti sunuyor.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, aile eğitim merkezlerindeki ücretsiz diyetisyen hizmetini genişletti. Haşim İşcan, Kepez Ünsal, Çamlıbel ve Fatih aile eğitim ve sosyal hizmet merkezlerinde daha önce haftada bir gün sunulan diyetisyenlik hizmeti artık hafta içi her gün veriliyor. Randevu sistemi ile çalışan diyetisyenler, bu sayede vatandaşlardan gelen yoğun talebi karşılayarak, hizmet kalitesini artıracak. Aile eğitim merkezlerinde sunulan diyetisyen hizmeti ile aileler sağlıksız beslenme ve obeziteye karşı bilinçlendiriliyor. Böylece halk sağlığını korumaya yönelik önemli bir adım atılıyor.

DANIŞMANLARA SIKI TAKİP

Kepez Çamlıbel Mahallesi Aile Eğitim Merkezi'nde görevli diyetisyen Salih Bulut, uyguladıkları programla ilgili şu bilgileri verdi: “Amacımız obeziteye bağlı hastalıkları en aza indirebilmek ve halkımızın daha sağlıklı beslenmesini sağlamak. Danışanlarımız ideal kilosuna ulaşana kadar doğru beslenme listeleriyle sıkı bir takip yapıyoruz. İstenilen kiloya ulaştıktan sonrada diyet koruma programlarına alarak süreci tamamlıyoruz. Bu sayede danışanımız sağlıklı bir yaşama yeniden adım atmış oluyor. Tamamen ücretsiz verdiğimiz diyetisyen hizmetimizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız aile merkezlerimizi arayarak ya da bizzat başvuru yaparak randevu alabilir."

VATANDAŞ İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

Diyetisyen hizmetinden memnuniyetini dile getiren Çamlıca Mahallesi sakini Suna Gökbel, “Ücretsiz diyetisyen hizmetinin mahallemizde sunuluyor olmazı bizler için büyük kolaylık. Sağlık ocağından aldığım kan tahlili sonuçlarının da analizi yapılarak diyetisyen tarafından diyet listem oluşturuldu. Bu hizmetten gayet memnunuz. Başkanımız Muhittin Böcek'e teşekkür ederim" dedi.

AİLECEK FAYDALANIYORUZ

Ünsal Mahallesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde diyetisyen hizmetinden faydalanan 33 yaşındaki Özlem Tuğrul ise şunları söyledi:

“Daha önce merkezden diyetisyen desteği almaya başlayan arkadaşlarım vardı. Onların 6-7 kilo verdiğini, sağlıklı bir yaşama kavuştuğunu gördüm. Ben de randevu alıp, programa başladım. Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Anneler olarak çocuklarımızla birlikte her alanda bu merkezlerden faydalanıyoruz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.