Ucuza almak için akşamı bekleyin

GÜNDEM 16.02.2020 - 14:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ucuza almak için akşamı bekleyin

11,5 milyar liralık bütçesiyle büyük tepki çeken Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlara pazar alışverişi önerileri geldi. Aile dergisinde yer alan bir yazıda “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin” şeklinde yapılan öneri dikkat çekti.

haberimizvar.net-Diyanet İşleri Başkanlığı, ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlara dikkat çeken önerilerde bulundu. Diyanet’in yayınladığı Aile dergisinde pazar alışverişi ile ilgili önerilerin yer aldığı yazıda “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin” ifadeleri yer aldı. PRATİK BİLGİLER BÖLÜMÜNDE Sözcü’nün haberine göre, Diyanet İşleri Başkanlığı‘nın yayımladığı Aile dergisinde, pazar alışverişi konusunda pratik bilgilere yer verildi. Tasarruflu pazar alışverişi konusunda püf noktaları veren dergi, “Tüm pazarı gezip fiyatları öğrenin, “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin”, “Kaliteli ve ucuza almak için de aynı pazarcıdan alışveriş yapın” gibi tavsiyelerde bulundu. Yıllık 11 milyar bütçeli kurumun yayımladığı dergide yer alan pazar alışverişinin püf noktaları: "Alışverişe çıkmadan önce mutlaka bir liste yapmalı ve listenize sadık kalmalısınız. Pazar alışverişinin altın kurallarından biri de tüm fiyatlara göz atmaktır. Eğer tüm pazar alanını gezip fiyatlara hâkim olursanız en uygun alışverişi yapmış olursunuz. FİYAT DÜŞÜYOR Akşama doğru ürünlerin fiyatı düşeceğinden akşam pazarını değerlendirebilir, daha az masrafla daha çok alışveriş yapabilirsiniz. Aynı pazarcının tezgâhından düzenli olarak alışveriş yaptığınız takdirde pazarcı taze ve kaliteli ürünlerini seçip size uygun bir fiyata verecektir. Ürünleri taşırken hem alışveriş yapmak hem de poşetlere hâkim olmak oldukça güç olduğundan bir pazar arabası edinip çok daha konforlu bir alışveriş yapabilirsiniz."   
11,5 milyar liralık bütçesiyle büyük tepki çeken Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlara pazar alışverişi önerileri geldi. Aile dergisinde yer alan bir yazıda “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin” şeklinde yapılan öneri dikkat çekti.

haberimizvar.net-Diyanet İşleri Başkanlığı, ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlara dikkat çeken önerilerde bulundu. Diyanet’in yayınladığı Aile dergisinde pazar alışverişi ile ilgili önerilerin yer aldığı yazıda “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin” ifadeleri yer aldı.

PRATİK BİLGİLER BÖLÜMÜNDE

Sözcü’nün haberine göre, Diyanet İşleri Başkanlığı‘nın yayımladığı Aile dergisinde, pazar alışverişi konusunda pratik bilgilere yer verildi. Tasarruflu pazar alışverişi konusunda püf noktaları veren dergi, “Tüm pazarı gezip fiyatları öğrenin, “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin”, “Kaliteli ve ucuza almak için de aynı pazarcıdan alışveriş yapın” gibi tavsiyelerde bulundu. Yıllık 11 milyar bütçeli kurumun yayımladığı dergide yer alan pazar alışverişinin püf noktaları: "Alışverişe çıkmadan önce mutlaka bir liste yapmalı ve listenize sadık kalmalısınız. Pazar alışverişinin altın kurallarından biri de tüm fiyatlara göz atmaktır. Eğer tüm pazar alanını gezip fiyatlara hâkim olursanız en uygun alışverişi yapmış olursunuz.

FİYAT DÜŞÜYOR

Akşama doğru ürünlerin fiyatı düşeceğinden akşam pazarını değerlendirebilir, daha az masrafla daha çok alışveriş yapabilirsiniz. Aynı pazarcının tezgâhından düzenli olarak alışveriş yaptığınız takdirde pazarcı taze ve kaliteli ürünlerini seçip size uygun bir fiyata verecektir. Ürünleri taşırken hem alışveriş yapmak hem de poşetlere hâkim olmak oldukça güç olduğundan bir pazar arabası edinip çok daha konforlu bir alışveriş yapabilirsiniz." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.