Uğurlama Dere’den

EKONOMİ 18.10.2019 - 14:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Uğurlama Dere’den

Manavgat’ta düzenlenen TESKOMB Eğitim seminerine katılan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı, AESOB Başkanı Adlıhan Dere uğurladı

haberimizvar.net Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) eğitim seminerine katıldı.  ESNAFA MÜJDELER VERDİ Antalya’dan esnafa müjdeler veren Bakan Pekcan, esnaf kuruluşlarının talepleri olan Halk Bankası kredileriyle ilgili olarak, “Halk Bankamızın kredilerini esnaflarımız ister 3 ayda ister 6 ayda ödesin. Bunun dışında ödeme sürelerini de 4 yıldan 5 yıla çıkardık. Halk Bankası 100 bin liraya kadar olan kredilerde yüzde 2 olan komisyonu kaldıracak. 100 bin liranın üzerinde olan kredilerde de yüzde 2 olan komisyonu yüzde 1’e düşürecek. Ama bizim sizden bir beklentimiz var. Siz de istihdam sağlayacaksınız. Her biriniz en az bir eleman alacaksınız” diye konuştu. Bakan Pekcan’ın sözleri salondan büyük alkış aldı. Eğitim seminerinin bitmesinin ardından Bakan Pekcan’ı, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı AESOB Başkanı Adlıhan Dere uğurladı.
Manavgat’ta düzenlenen TESKOMB Eğitim seminerine katılan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı, AESOB Başkanı Adlıhan Dere uğurladı

haberimizvar.net Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) eğitim seminerine katıldı. 

ESNAFA MÜJDELER VERDİ

Antalya’dan esnafa müjdeler veren Bakan Pekcan, esnaf kuruluşlarının talepleri olan Halk Bankası kredileriyle ilgili olarak, “Halk Bankamızın kredilerini esnaflarımız ister 3 ayda ister 6 ayda ödesin. Bunun dışında ödeme sürelerini de 4 yıldan 5 yıla çıkardık. Halk Bankası 100 bin liraya kadar olan kredilerde yüzde 2 olan komisyonu kaldıracak. 100 bin liranın üzerinde olan kredilerde de yüzde 2 olan komisyonu yüzde 1’e düşürecek. Ama bizim sizden bir beklentimiz var. Siz de istihdam sağlayacaksınız. Her biriniz en az bir eleman alacaksınız” diye konuştu. Bakan Pekcan’ın sözleri salondan büyük alkış aldı. Eğitim seminerinin bitmesinin ardından Bakan Pekcan’ı, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı AESOB Başkanı Adlıhan Dere uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.