Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışları yapıldı

SPOR 15.11.2020 - 15:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışları yapıldı

Alanya'nın ev sahipliğinde Prof. Dr. Zeliha Öz MTB CUP XCO C2 yarışları İncekum Orman Kampı'nda ve Theodora Velo Alanya MTB CUP XCO C1 yarışları Justiniano Otel önünde yapıldı.

haberimizvar.net-14 Kasım Cumartesi günü yapılan Prof. Dr. Zeliha Öz MTB CUP yarışlarında 42 sporcu mücadele etti. Elite erkeklerde birinci Victor Koretzky, ikinci Ruslan Boredskiy ve üçüncü Nikolay Ivanov oldu. Elit kadınlarda birinci Tereza Tvarozkova, ikinci Viktoria Kirsanova ve üçüncü Iryna Popova oldu. Bugün yapılan Theodora Velo Alanya MTB CUP XCO C1 yarışlarında 52 sporcu pedal çevirdi. Elite erkeklerde birinci Victor Koretzky, ikinci Hugo Drechou ve üçüncü Hennadii Moiseiev oldu. Elit kadınlarda ise birinci Tereza Tvarozkova, ikinci Viktoria Kirsanova ve üçüncü Alexeeva Darya oldu.
Alanya'nın ev sahipliğinde Prof. Dr. Zeliha Öz MTB CUP XCO C2 yarışları İncekum Orman Kampı'nda ve Theodora Velo Alanya MTB CUP XCO C1 yarışları Justiniano Otel önünde yapıldı.

haberimizvar.net-14 Kasım Cumartesi günü yapılan Prof. Dr. Zeliha Öz MTB CUP yarışlarında 42 sporcu mücadele etti. Elite erkeklerde birinci Victor Koretzky, ikinci Ruslan Boredskiy ve üçüncü Nikolay Ivanov oldu. Elit kadınlarda birinci Tereza Tvarozkova, ikinci Viktoria Kirsanova ve üçüncü Iryna Popova oldu.

Bugün yapılan Theodora Velo Alanya MTB CUP XCO C1 yarışlarında 52 sporcu pedal çevirdi. Elite erkeklerde birinci Victor Koretzky, ikinci Hugo Drechou ve üçüncü Hennadii Moiseiev oldu. Elit kadınlarda ise birinci Tereza Tvarozkova, ikinci Viktoria Kirsanova ve üçüncü Alexeeva Darya oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.