Utanç fotoğrafı! Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilerin 6 TL'lik yemek kuyruğu çilesi

GÜNDEM 03.11.2022 - 11:57, Güncelleme: 03.11.2022 - 12:02
 

Utanç fotoğrafı! Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilerin 6 TL'lik yemek kuyruğu çilesi

Öğrenciler 6 liralık yemekten yiyebilmek için üçer dörderli sıralar halinde onlarca metre uzunluğunda kuyrukta sırada bekledi.

haberimizvar.net- Bu görüntü 19 Ekim 2022 günü Akdeniz Üniversitesi Merkezi Yemekhanesi önünde çekildi. Onlarca öğrenci edinilen bilgiye göre 6 liralık yemekten satın alıp yiyebilmek için kuyrukta bekliyordu. Görüntü,  Twitter’da @AkdenizProvince isimli bir hesapta ‘Akdeniz Üniversitesi Yemekhane Çilesi’ başlığıyla yer aldı. Kuyruğun sebebi sorulan hesap sahibi ise soruyu aynen şu ifadelerle yanıtladı: “19 Ekim de Akdeniz üniversitesi merkezi yemekhanesinde çekildi. Bu kadar sıra olmasının sebebi öğrencilerin üniversite yemekhanesi dışında başka herhangi bir yerde bu kadar uygun fiyata yemek bulamaması (6 TL). Oluşan bu yoğunluğa üniversite yönetimi bazı çözümler üretmeye çalışıyor ama zayıf kalıyor. Bu yoğunluk karşısında daha güçlü ve kalıcı çözümler sağlanması lazım çözülmesi için.” Akdeniz Manşet Gazetesi'nden Şükrü Ağırman'ın haberine göre; görüntüde onlarca öğrenci yan yana üçer dörderli bekleyerek 6 liralık yemek için onlarca metrelik kuyrukta sırada bekliyor. Hayat pahalılığı ve enflasyondan etkilenmek istemeyen öğrenciler hemen her gün bu iç acıtan görüntüyü oluşturuyor. Yemekhanenin ve verilen hizmetin hızının öğrenci sayısına yetişemediği, ağır iş temposuna personel dayanmadığı iddialar arasında yer alıyor.
Öğrenciler 6 liralık yemekten yiyebilmek için üçer dörderli sıralar halinde onlarca metre uzunluğunda kuyrukta sırada bekledi.

haberimizvar.net- Bu görüntü 19 Ekim 2022 günü Akdeniz Üniversitesi Merkezi Yemekhanesi önünde çekildi. Onlarca öğrenci edinilen bilgiye göre 6 liralık yemekten satın alıp yiyebilmek için kuyrukta bekliyordu. Görüntü,  Twitter’da @AkdenizProvince isimli bir hesapta ‘Akdeniz Üniversitesi Yemekhane Çilesi’ başlığıyla yer aldı. Kuyruğun sebebi sorulan hesap sahibi ise soruyu aynen şu ifadelerle yanıtladı:

“19 Ekim de Akdeniz üniversitesi merkezi yemekhanesinde çekildi. Bu kadar sıra olmasının sebebi öğrencilerin üniversite yemekhanesi dışında başka herhangi bir yerde bu kadar uygun fiyata yemek bulamaması (6 TL). Oluşan bu yoğunluğa üniversite yönetimi bazı çözümler üretmeye çalışıyor ama zayıf kalıyor. Bu yoğunluk karşısında daha güçlü ve kalıcı çözümler sağlanması lazım çözülmesi için.”

Akdeniz Manşet Gazetesi'nden Şükrü Ağırman'ın haberine göre; görüntüde onlarca öğrenci yan yana üçer dörderli bekleyerek 6 liralık yemek için onlarca metrelik kuyrukta sırada bekliyor. Hayat pahalılığı ve enflasyondan etkilenmek istemeyen öğrenciler hemen her gün bu iç acıtan görüntüyü oluşturuyor. Yemekhanenin ve verilen hizmetin hızının öğrenci sayısına yetişemediği, ağır iş temposuna personel dayanmadığı iddialar arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.