Uysal’ın neden Taş’ı aradığını açıkladı!

SİYASET 12.01.2020 - 12:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Uysal’ın neden Taş’ı aradığını açıkladı!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP MKYK Üyesi Enç’in “Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal neden AKP İl Başkanı Taş’ı aradı?” sorusuna yanıt verdi.

haberimizvar.net-AKP önceki dönem milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in dün twitter hesabından sorduğu soru, siyasi kulislerde merak konusu oldu. Enç, “Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal neden AKP İl Başkanı Taş’ı aradı?” sorusunu sordu. Bugün CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Enç’in sorduğu soruyu yanıtlarken, Uysal’ın diğer aradığı siyasileri de açıkladı. MHP VE İYİ PARTİLİLERİ DE ARADI Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gökçen Hanım tweet atıp sormuş “Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesi saat 12.16’da  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, AKP Antalya İl Başkanını niye aradı”demiş. Niye arayacak, sizin pek ilgili olmadığınız millet yararı, kamu menfaati, Antalya’nın çıkarları için aradı. YÜKTEN KURTARMAK İÇİN Muratpaşa halkını kamulaştırma yükünden kurtaracak maddeye destek istemek için aradı. MHP grup sözcüsünü, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanını ve bir İYİi Parti Milletvekilini de aradı aynı amaçla ama Muratpaşa için Antalya için istediği desteği alamadı.  Dünyanızda var mı, bilir misiniz kamu yararı nedir? Kent menfaati nedir? İşte onun için aradı Gökçen Hanım.” 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP MKYK Üyesi Enç’in “Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal neden AKP İl Başkanı Taş’ı aradı?” sorusuna yanıt verdi.

haberimizvar.net-AKP önceki dönem milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’in dün twitter hesabından sorduğu soru, siyasi kulislerde merak konusu oldu. Enç, “Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal neden AKP İl Başkanı Taş’ı aradı?” sorusunu sordu. Bugün CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Enç’in sorduğu soruyu yanıtlarken, Uysal’ın diğer aradığı siyasileri de açıkladı.

MHP VE İYİ PARTİLİLERİ DE ARADI

Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gökçen Hanım tweet atıp sormuş “Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesi saat 12.16’da  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, AKP Antalya İl Başkanını niye aradı”demiş. Niye arayacak, sizin pek ilgili olmadığınız millet yararı, kamu menfaati, Antalya’nın çıkarları için aradı.

YÜKTEN KURTARMAK İÇİN

Muratpaşa halkını kamulaştırma yükünden kurtaracak maddeye destek istemek için aradı. MHP grup sözcüsünü, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanını ve bir İYİi Parti Milletvekilini de aradı aynı amaçla ama Muratpaşa için Antalya için istediği desteği alamadı.  Dünyanızda var mı, bilir misiniz kamu yararı nedir? Kent menfaati nedir? İşte onun için aradı Gökçen Hanım.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.