Uzmanlar bas bas bağırıyor SEN NE YAPIYORSUN!

GÜNDEM 11.03.2020 - 16:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Uzmanlar bas bas bağırıyor SEN NE YAPIYORSUN!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, açtı ağzını yumdu gözünü…

haberimizvar.net-Koronavirisü ile ilgili alarma geçilmesine karşın okullarda sabun bile olmamasını eleştiren Şahin, Milli Eğitim Antalya İl Müdürü Yüksel Arslan’a “Uzmanlar bas bas bağırıyor, sen ne yapıyorsun” diye sordu. Koronavirisi alarmı verilmesinin ardından okullarda sabun olmadığını öğrenen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada hesap sordu. Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüsü konusunda yetkililerin nasıl bir önlem aldığını hala bilmiyoruz. Şimdiye kadar bu virüsten dolayı dünya genelinde dört bin insan öldü. Bütün ülkeler virüs tehlikesine karşı teyyakkuza geçti, kırmızı alarm verildi. Tüm dünyanın harekete geçtiği bir dönemde Antalya'daki devlet okullarının tuvaletinde sabun dahi bulunmuyor! Şimdiye kadar okullarda Korona virüsüyle ilgili ne tür önlemler aldınız? Öğrencileri, öğretmenleri hatta velileri bu tehdit karşısında bilgilendirdiniz mi? Uzmanlar bas bas bağırıyor, hijyenin önemine dikkati çekiyor. 2020 yılında devlet okullarında sabun dahi bulunmamasını nasıl yorumluyorsunuz?” 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, açtı ağzını yumdu gözünü…

haberimizvar.net-Koronavirisü ile ilgili alarma geçilmesine karşın okullarda sabun bile olmamasını eleştiren Şahin, Milli Eğitim Antalya İl Müdürü Yüksel Arslan’a “Uzmanlar bas bas bağırıyor, sen ne yapıyorsun” diye sordu.

Koronavirisi alarmı verilmesinin ardından okullarda sabun olmadığını öğrenen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada hesap sordu. Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüsü konusunda yetkililerin nasıl bir önlem aldığını hala bilmiyoruz. Şimdiye kadar bu virüsten dolayı dünya genelinde dört bin insan öldü. Bütün ülkeler virüs tehlikesine karşı teyyakkuza geçti, kırmızı alarm verildi. Tüm dünyanın harekete geçtiği bir dönemde Antalya'daki devlet okullarının tuvaletinde sabun dahi bulunmuyor!

Şimdiye kadar okullarda Korona virüsüyle ilgili ne tür önlemler aldınız?

Öğrencileri, öğretmenleri hatta velileri bu tehdit karşısında bilgilendirdiniz mi?

Uzmanlar bas bas bağırıyor, hijyenin önemine dikkati çekiyor. 2020 yılında devlet okullarında sabun dahi bulunmamasını nasıl yorumluyorsunuz?” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.