Vali Karaloğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

GÜNDEM 01.05.2020 - 15:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Vali Karaloğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 1 Mayıs mesajı yayınlandı.

haberimizvar.net-Vali Karaloğlu mesajında şunları kaydetti: “1 Mayıs, emek ve alın teriyle sembolleşmiş önemli bir gündür. Bileğinin hakkını vererek, yüreğinin güzelliğini değere dönüştürenlerin günüdür. Dayanışma ve kardeşliğin güzel bir tezahürüdür.  Bu önemli gün ülkemizde, özellikle 1 Mayıs'ın ‘Emek ve Dayanışma Günü’ olarak resmi tatil ilan edilmesinden sonra, adına ve anlamına yakışır bir şekilde kutlanmaktadır ancak bu yıl, tıpkı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız gibi Korona Salgını (KOVİD-19) gölgesinde kutlanacak. İşçilerimizin, üretimin, dayanışmanın önemini, milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde, tek yürek olarak evlerimizden paylaşacağız.   ALIN TERİ KUTSAL Paylaşacağız, paylaşmalıyız çünkü bizler, alın terini kutsal gören,  her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu salgın sürecinde, sağlıkçılarımız ve güvenlik güçlerimiz gibi işçi kardeşlerimizin de işlerinin başında olması, mütemadiyen üretime devam etmesi bu mirası daha da güçlendirmiş, zenginleştirmiştir. Bu mirası ilelebet sahipleneceğiz, koruyacağız. Milletçe büyük sıkıntılara göğüs gerdiğimiz bu süreçte pek çok alanda olduğu gibi, emek ve alın teri de yara aldı.   NİCE BAŞARILI YILLAR Bu yaraları, sağlıkçılarımızın şifa dağıtan elleriyle, güvenlik güçlerimizin uykusuz görmeye devam eden gözleriyle, kamu görevlilerimizin koordinesiyle ve işçi kardeşlerimizin helal alın teriyle saracağız. Birlik ve dayanışma içerisinde emek vererek, hep birlikte bu sıkıntıları aşmanın gayreti içerisindeyiz. Hep birlikte mücadelemiz devam edecek ve inanıyorum ki başaracağız. Bu inançla, kalbi ülkesiyle atan, samimiyetle üreten tüm işçi kardeşlerimin ve ailelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice güzel yarınlar diliyorum. “  
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 1 Mayıs mesajı yayınlandı.

haberimizvar.net-Vali Karaloğlu mesajında şunları kaydetti: “1 Mayıs, emek ve alın teriyle sembolleşmiş önemli bir gündür. Bileğinin hakkını vererek, yüreğinin güzelliğini değere dönüştürenlerin günüdür. Dayanışma ve kardeşliğin güzel bir tezahürüdür.  Bu önemli gün ülkemizde, özellikle 1 Mayıs'ın ‘Emek ve Dayanışma Günü’ olarak resmi tatil ilan edilmesinden sonra, adına ve anlamına yakışır bir şekilde kutlanmaktadır ancak bu yıl, tıpkı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız gibi Korona Salgını (KOVİD-19) gölgesinde kutlanacak. İşçilerimizin, üretimin, dayanışmanın önemini, milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde, tek yürek olarak evlerimizden paylaşacağız.

 

ALIN TERİ KUTSAL

Paylaşacağız, paylaşmalıyız çünkü bizler, alın terini kutsal gören,  her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu salgın sürecinde, sağlıkçılarımız ve güvenlik güçlerimiz gibi işçi kardeşlerimizin de işlerinin başında olması, mütemadiyen üretime devam etmesi bu mirası daha da güçlendirmiş, zenginleştirmiştir. Bu mirası ilelebet sahipleneceğiz, koruyacağız. Milletçe büyük sıkıntılara göğüs gerdiğimiz bu süreçte pek çok alanda olduğu gibi, emek ve alın teri de yara aldı.

 

NİCE BAŞARILI YILLAR

Bu yaraları, sağlıkçılarımızın şifa dağıtan elleriyle, güvenlik güçlerimizin uykusuz görmeye devam eden gözleriyle, kamu görevlilerimizin koordinesiyle ve işçi kardeşlerimizin helal alın teriyle saracağız. Birlik ve dayanışma içerisinde emek vererek, hep birlikte bu sıkıntıları aşmanın gayreti içerisindeyiz. Hep birlikte mücadelemiz devam edecek ve inanıyorum ki başaracağız.

Bu inançla, kalbi ülkesiyle atan, samimiyetle üreten tüm işçi kardeşlerimin ve ailelerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice güzel yarınlar diliyorum. “  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.