Vatandaşı enflasyon canavarına ezdirdiler

EKONOMİ 23.01.2022 - 13:41, Güncelleme: 23.01.2022 - 13:41
 

Vatandaşı enflasyon canavarına ezdirdiler

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP’nin ülkeyi yönetemediğini belirterek, “Toplumun her kesimi büyük bir sıkıntı içinde. Emekliye, işçiye ve memura verilen zamlar daha ocak ayı bitmeden eridi gitti. Enflasyon canavarına ezdirilen dar gelirli, ucuz ekmek alabilmek için saatlerce soğukta kuyruk bekliyor.Türkiye bu kadar kötü yönetilmemeli. Ülkenin tek çıkış yolu ve kurtuluşu, İYİ Parti iktidarıdır” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP iktidarının artık iflas ettiğini iddia etti. Ülkenin çok zor bir ekonomik kriz yaşadığını ancak AKP iktidarının bunu çözmek yerine suni gündem yaratarak gündem değiştirmeye çalıştığını ifade eden Başaran, “AKP’nin liyakatsiz ve iş bilmez kadroları yüzünden ülkemiz ve insanlarımız adeta can çekişiyor. Enflasyon canavarına ezdirilen dar gelirli,ucuz ekmek alabilmek için saatlerce soğukta kuyruk bekliyor. Üst üste gelen acımasız zamlar yüzündenelektrik faturaları ikiye katlandı. Neredeyse her haneye 1000 - 1500 TL’ye yakın elektrik faturası gelmeye başladı. Benzin, motorin ve gaza gelen fahiş fiyatlar yüzünden insanlar evlerinde klimalarını açamaz, araçlarına binemez duruma geldi. Ülkenin yaşadığı ekonomik kriz ortadayken bu sıkıntıları çözmek yerine suni gündemlerle bunu unutturmaya çalışıyorlar. Ama bunlar nafile hamleler” dedi ÇARŞI VE PAZAR, ATEŞ PAHASI Neredeyse her gün vatandaşla iç içe olduğunu, çarşı ve pazarı gezerek esnafın derdini dinlediğini kaydeden Mehmet Başaran, "Açıkçası toplumun her kesimi büyük bir sıkıntı içinde. Ülkemizde yaşanan korkunç enflasyonu en derinden yaşıyorlar. Emekliye, işçiye ve memura verilen zamlar daha ocak ayı bitmeden eridi gitti. Çarşı ve pazar, ateş pahası. Hem esnaf hem de vatandaş pahalılıktan dert yanıyor. Neredeyse sohbet etme imkanı bulduğumuz ve derdini dinlediğimiz herkes, ‘Bizi bunlardan kurtarın’ diye dert yanıyor. Bunu söyleyenlerin birçoğu da geçmişte AKP ve MHP’ye oy vermiş vatandaşlarımız. Türkiye bu kadar kötü yönetilmemeli.Bu işi beceremedilerve bundan sonra da beceremeyecekleri apaçık ortaya çıktı. Ben, sağduyulu ve makul insanlarımızın bir araya gelerek ilk seçimde AKP’ye ve ortağı MHP’ye sandıkta gereken cevabı vereceğine inanıyorum. Ülkenin tek çıkış yoluve kurtuluşu, İYİ Parti iktidarıdır” diye konuştu
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP’nin ülkeyi yönetemediğini belirterek, “Toplumun her kesimi büyük bir sıkıntı içinde. Emekliye, işçiye ve memura verilen zamlar daha ocak ayı bitmeden eridi gitti. Enflasyon canavarına ezdirilen dar gelirli, ucuz ekmek alabilmek için saatlerce soğukta kuyruk bekliyor.Türkiye bu kadar kötü yönetilmemeli. Ülkenin tek çıkış yolu ve kurtuluşu, İYİ Parti iktidarıdır” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP iktidarının artık iflas ettiğini iddia etti. Ülkenin çok zor bir ekonomik kriz yaşadığını ancak AKP iktidarının bunu çözmek yerine suni gündem yaratarak gündem değiştirmeye çalıştığını ifade eden Başaran, “AKP’nin liyakatsiz ve iş bilmez kadroları yüzünden ülkemiz ve insanlarımız adeta can çekişiyor. Enflasyon canavarına ezdirilen dar gelirli,ucuz ekmek alabilmek için saatlerce soğukta kuyruk bekliyor. Üst üste gelen acımasız zamlar yüzündenelektrik faturaları ikiye katlandı. Neredeyse her haneye 1000 - 1500 TL’ye yakın elektrik faturası gelmeye başladı. Benzin, motorin ve gaza gelen fahiş fiyatlar yüzünden insanlar evlerinde klimalarını açamaz, araçlarına binemez duruma geldi.

Ülkenin yaşadığı ekonomik kriz ortadayken bu sıkıntıları çözmek yerine suni gündemlerle bunu unutturmaya çalışıyorlar. Ama bunlar nafile hamleler” dedi

ÇARŞI VE PAZAR, ATEŞ PAHASI
Neredeyse her gün vatandaşla iç içe olduğunu, çarşı ve pazarı gezerek esnafın derdini dinlediğini kaydeden Mehmet Başaran, "Açıkçası toplumun her kesimi büyük bir sıkıntı içinde. Ülkemizde yaşanan korkunç enflasyonu en derinden yaşıyorlar. Emekliye, işçiye ve memura verilen zamlar daha ocak ayı bitmeden eridi gitti. Çarşı ve pazar, ateş pahası. Hem esnaf hem de vatandaş pahalılıktan dert yanıyor. Neredeyse sohbet etme imkanı bulduğumuz ve derdini dinlediğimiz herkes, ‘Bizi bunlardan kurtarın’ diye dert yanıyor. Bunu söyleyenlerin birçoğu da geçmişte AKP ve MHP’ye oy vermiş vatandaşlarımız. Türkiye bu kadar kötü yönetilmemeli.Bu işi beceremedilerve bundan sonra da beceremeyecekleri apaçık ortaya çıktı. Ben, sağduyulu ve makul insanlarımızın bir araya gelerek ilk seçimde AKP’ye ve ortağı MHP’ye sandıkta gereken cevabı vereceğine inanıyorum. Ülkenin tek çıkış yoluve kurtuluşu, İYİ Parti iktidarıdır” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.