Ve tarih belli oldu: 02.02.2020

SİYASET 29.08.2019 - 17:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ve tarih belli oldu: 02.02.2020

Ankara kulislerinde, AKP’den istifa eden eski başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın çalışmalarını sürdürdüğü yeni partinin 2 Şubat 2020’de kurulacağı konuşuluyor

haberimizvar.net AKP’den istifa eden eski başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le birlikte çalışmalarını yürüttüğü yeni partinin 2 Şubat 2020’de kurulacağı iddia edildi. Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in AKP’den istifa kararı almasının ardından AKP’de siyaset yapan eski bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay’ın da partiden sessiz sedasız ayrılma kararı aldıkları gündeme düştü. ÇELİK: ŞU AN PARTİMDEYİM Sadullah Ergin’in AKP’den istifa etmeden önce eski bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay ile birer görüşme yaptığı, bu üç eski bakanın da Sadullah Ergin gibi kamuoyuna herhangi bir açıklamada bulunmadan istifa edecekleri belirtildi. Kurucusu olduğu AKP’den istifa eden ve çalışmalara başladığını ilan eden eski bakan Ali Babacan ile birlikte yeni parti kuruluşu içinde yer aldığı öne sürülen eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, “Şu an için partimdeyim. İstifam söz konusu değildir” dedi.
Ankara kulislerinde, AKP’den istifa eden eski başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın çalışmalarını sürdürdüğü yeni partinin 2 Şubat 2020’de kurulacağı konuşuluyor

haberimizvar.net AKP’den istifa eden eski başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le birlikte çalışmalarını yürüttüğü yeni partinin 2 Şubat 2020’de kurulacağı iddia edildi. Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in AKP’den istifa kararı almasının ardından AKP’de siyaset yapan eski bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay’ın da partiden sessiz sedasız ayrılma kararı aldıkları gündeme düştü.

ÇELİK: ŞU AN PARTİMDEYİM

Sadullah Ergin’in AKP’den istifa etmeden önce eski bakanlardan Nihat Ergün, Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay ile birer görüşme yaptığı, bu üç eski bakanın da Sadullah Ergin gibi kamuoyuna herhangi bir açıklamada bulunmadan istifa edecekleri belirtildi. Kurucusu olduğu AKP’den istifa eden ve çalışmalara başladığını ilan eden eski bakan Ali Babacan ile birlikte yeni parti kuruluşu içinde yer aldığı öne sürülen eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, “Şu an için partimdeyim. İstifam söz konusu değildir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.