Vekilliği düşen Enis Berberoğlu’ndan ilk açıklama

SİYASET 04.06.2020 - 19:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Vekilliği düşen Enis Berberoğlu’ndan ilk açıklama

TBMM’de okunan kararla vekilliği düşen CHP’li Enis Berberoğlu, yaptığı ilk açıklamada kararın sürpriz olmadığını belirterek, birkaç gün içinde kalan cezasını yatmak için teslim olacağını söyledi.

haberimizvar.net-TBMM’de okunan kararla vekilliği düşen CHP’li Enis Berberoğlu’ndan ilk açıklama geldi. CHP Genel Merkezi’nde bir açıklama yapan Berberoğlu, birkaç gün içinde cezasının kalanını yatmak için teslim olacağını söyledi.   Enis Berberoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle: Dakikalar önce TBMM’de milletvekilliğim düşürüldü ve kalan cezamın infazına devam edilmesi kararlaştırıldı. Önümüzdeki günlerde kalan cezamı yatmak için teslim olacağım. Bu karar bana sürpriz olmadı çünkü benim çıktığım günden bu yana Türkiye’de demokrasi koşullarında bir düzelme olmadı. Bu açıklamayı CHP Genel Merkezi’nde yapıyorum. Genel Başkanımızın dediği gibi demokrasi için bedel ödenecekse bunu ilk CHP’liler öder. Hepinizden helallik istiyorum. 5 yıl siyasi yasaklı olacağım için bir süre karşınızda olamayacağım ama her zaman CHP’liyim, CHP’li kalacağım.  
TBMM’de okunan kararla vekilliği düşen CHP’li Enis Berberoğlu, yaptığı ilk açıklamada kararın sürpriz olmadığını belirterek, birkaç gün içinde kalan cezasını yatmak için teslim olacağını söyledi.

haberimizvar.net-TBMM’de okunan kararla vekilliği düşen CHP’li Enis Berberoğlu’ndan ilk açıklama geldi. CHP Genel Merkezi’nde bir açıklama yapan Berberoğlu, birkaç gün içinde cezasının kalanını yatmak için teslim olacağını söyledi.

 

Enis Berberoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Dakikalar önce TBMM’de milletvekilliğim düşürüldü ve kalan cezamın infazına devam edilmesi kararlaştırıldı. Önümüzdeki günlerde kalan cezamı yatmak için teslim olacağım. Bu karar bana sürpriz olmadı çünkü benim çıktığım günden bu yana Türkiye’de demokrasi koşullarında bir düzelme olmadı. Bu açıklamayı CHP Genel Merkezi’nde yapıyorum. Genel Başkanımızın dediği gibi demokrasi için bedel ödenecekse bunu ilk CHP’liler öder. Hepinizden helallik istiyorum. 5 yıl siyasi yasaklı olacağım için bir süre karşınızda olamayacağım ama her zaman CHP’liyim, CHP’li kalacağım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.