Vural Şahin kime neden teşekkür etti?

GÜNDEM 23.12.2019 - 12:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Vural Şahin kime neden teşekkür etti?

Hafta sonu gerçekleşen Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeleyen Vural Şahin, tek aday olmasına karşın katılımın yüksek olması nedeniyle üyelerine teşekkür etti.

haberimizvar.net-Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin gerçekleşen seçimlerinde mevcut başkan Vural Şahin, güven tazeledi. Tek aday olmasına rağmen seçimlere yoğun ilgi gösteren üyelerine teşekkür eden Şahin, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: BASKICI TAVIR SERGİLEMEDİK “Değerli dostlarım, arkadaşlarım; ZMO Antalya Şubesi seçimlerinde tek liste olmamıza karşın oy kullanmaya gelerek bizleri destekleyen meslektaşlarıma şahsım ve ekibim adına bir kez daha teşekkür ederim. 575 oyun kullanılmış olması bizleri oldukça mutlu etti. Tek liste olmamızdan dolayı rehavetin olması, birçok arkadaşımızın da bizleri arayarak gelmemizi istiyorsanız gelelim diyerek söylemelerine karşın, baskıcı tavır sergilemeyerek bu sayıyı yakaladığımız için oldukça mutluyuz. Şimdi sıra çalışma zamanı, kalan projelerimizi ve yapacaklarımızı tamamlama zamanı. Gençleşerek güçlenen, kadın meslektaşlarımızın çoklu olduğu bir birinden değerli ekibimiz ile sizlere en iyi hizmeti etmek adına gayret edeceğiz. Her şey çok güzel olacak diye çıktığımız bu yolda, şimdi de her şey çok güzel oldu diyoruz. Saygılarımla…”
Hafta sonu gerçekleşen Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeleyen Vural Şahin, tek aday olmasına karşın katılımın yüksek olması nedeniyle üyelerine teşekkür etti.

haberimizvar.net-Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin gerçekleşen seçimlerinde mevcut başkan Vural Şahin, güven tazeledi. Tek aday olmasına rağmen seçimlere yoğun ilgi gösteren üyelerine teşekkür eden Şahin, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

BASKICI TAVIR SERGİLEMEDİK

“Değerli dostlarım, arkadaşlarım;

ZMO Antalya Şubesi seçimlerinde tek liste olmamıza karşın oy kullanmaya gelerek bizleri destekleyen meslektaşlarıma şahsım ve ekibim adına bir kez daha teşekkür ederim. 575 oyun kullanılmış olması bizleri oldukça mutlu etti. Tek liste olmamızdan dolayı rehavetin olması, birçok arkadaşımızın da bizleri arayarak gelmemizi istiyorsanız gelelim diyerek söylemelerine karşın, baskıcı tavır sergilemeyerek bu sayıyı yakaladığımız için oldukça mutluyuz. Şimdi sıra çalışma zamanı, kalan projelerimizi ve yapacaklarımızı tamamlama zamanı. Gençleşerek güçlenen, kadın meslektaşlarımızın çoklu olduğu bir birinden değerli ekibimiz ile sizlere en iyi hizmeti etmek adına gayret edeceğiz. Her şey çok güzel olacak diye çıktığımız bu yolda, şimdi de her şey çok güzel oldu diyoruz. Saygılarımla…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.