Yakıştıramadım!

YEREL 13.04.2020 - 17:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Yakıştıramadım!

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a tartıştığı kişinin dükkanına mühürlemesine “Tartıştığınız için mi yoksa eksik evrağı mı var?” diye sordu.

haberimizvar.net-CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, geçtiğimiz hafta içerisinde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın Yukarıkocayatak Mahallesi Azaplar Mevkii’nde evine yakın bir yerde önce tartıştığı, bir gün sonra da kapattırdığı işyeri ilgili önemli iddiada bulundu. BAŞKAN APUTKAN’A SORDU Demir, şöyle konuştu: “Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'a yapılan hakaretten dolayı şahısları kınıyorum. Ama bu güne kadar açık olup, tartıştıktan dolayı kişinin dükkanı kapandıysa Enver Aputkan’a yakıştıramadım. Şayet tartışmadan kaynaklı bir dükkan kapatmaysa bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istiyorum. Kişinin dükkanı bugüne kadar açıkken siz tartıştıktan bir gün sonra kapanmasına anlam veremedim. Bu olayı kamuoyu ile paylaşmanızı istiyorum”    
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a tartıştığı kişinin dükkanına mühürlemesine “Tartıştığınız için mi yoksa eksik evrağı mı var?” diye sordu.

haberimizvar.net-CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, geçtiğimiz hafta içerisinde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın Yukarıkocayatak Mahallesi Azaplar Mevkii’nde evine yakın bir yerde önce tartıştığı, bir gün sonra da kapattırdığı işyeri ilgili önemli iddiada bulundu.

BAŞKAN APUTKAN’A SORDU

Demir, şöyle konuştu: “Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'a yapılan hakaretten dolayı şahısları kınıyorum. Ama bu güne kadar açık olup, tartıştıktan dolayı kişinin dükkanı kapandıysa Enver Aputkan’a yakıştıramadım. Şayet tartışmadan kaynaklı bir dükkan kapatmaysa bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istiyorum. Kişinin dükkanı bugüne kadar açıkken siz tartıştıktan bir gün sonra kapanmasına anlam veremedim. Bu olayı kamuoyu ile paylaşmanızı istiyorum”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.