Yanan evler onarılıyor

YEREL 09.09.2021 - 18:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 18:23
 

Yanan evler onarılıyor

Büyük felaketin yaşandığı Manavgat'ta şimdiye kadar 50 ahır, 15 kümes inşa eden Manavgat Belediyesi, hafif hasarlı evlerin tadilatına da üstlendi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi, gönüllü vatandaşların işbirliğiyle yanan ahır, ağıl ve kümeslerin yerlerine yenilerini yapmaya devam ederken, şimdi de yanan evlerin tadilat çalışmalarına başladı. Şimdiye kadar yanan 50 ahır, 15 kümesin yerine yenileri gönüllüler tarafından yapılırken çatıları da Manavgat Belediyesi tarafından monte edildi.    TADİLATLAR BAŞLADI Süreç içerisinde Manavgat Belediyesi yine gönüllüler ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde yangından etkilenen hafif hasarlı evlerin tadilat işlerini de yapmaya başladı. Bu kapsamda evlerin sıvaları ve duvar boyaları yenilenirken, yanan çatılar da onarılarak yangınzede ailelere destek olunuyor.    SÖZEN'DEN ZİYARET Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, teknik ekibiyle birlikte Çeltikçi, Ulukapı ve Dikmen Mahalleleri’nde ahırları yenilenip, evleri onarılan yangınzede vatandaşları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sözen, “ Manavgat Belediye’mizin teknik kadroları ve gönüllülerimiz eşliğinde vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Halkın imkânlarını sonuna kadar halka sunacağız. Manavgat Belediyesi, vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacaktır. Tüm hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.  
Büyük felaketin yaşandığı Manavgat'ta şimdiye kadar 50 ahır, 15 kümes inşa eden Manavgat Belediyesi, hafif hasarlı evlerin tadilatına da üstlendi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi, gönüllü vatandaşların işbirliğiyle yanan ahır, ağıl ve kümeslerin yerlerine yenilerini yapmaya devam ederken, şimdi de yanan evlerin tadilat çalışmalarına başladı. Şimdiye kadar yanan 50 ahır, 15 kümesin yerine yenileri gönüllüler tarafından yapılırken çatıları da Manavgat Belediyesi tarafından monte edildi. 

 

TADİLATLAR BAŞLADI

Süreç içerisinde Manavgat Belediyesi yine gönüllüler ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde yangından etkilenen hafif hasarlı evlerin tadilat işlerini de yapmaya başladı. Bu kapsamda evlerin sıvaları ve duvar boyaları yenilenirken, yanan çatılar da onarılarak yangınzede ailelere destek olunuyor. 

 

SÖZEN'DEN ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, teknik ekibiyle birlikte Çeltikçi, Ulukapı ve Dikmen Mahalleleri’nde ahırları yenilenip, evleri onarılan yangınzede vatandaşları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sözen, “ Manavgat Belediye’mizin teknik kadroları ve gönüllülerimiz eşliğinde vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Halkın imkânlarını sonuna kadar halka sunacağız. Manavgat Belediyesi, vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacaktır. Tüm hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.