Yandaş medyadan İnce’ye destek

GÜNDEM 24.11.2019 - 20:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yandaş medyadan İnce’ye destek

Muharrem İnce’nin basın açıklamasını yandaş A Haber canlı yayınlarken, Nagehan Alçı da “Sonuna kadar Muharrem İnce’nin yanındayım” diye yazdı. Yandaş gazetecilerden Hadi Özışık da, “Cumhurbaşkanı olamasa bile CHP Genel Başkanı olacak” dedi

haberimizvar.net-  Saray’a giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen Muharrem İnce’ye yandaş medya sahip çıktı. İnce’nin bugün Yalova’daki baba evinde yaptığı basın açıklaması yandaş A Haber tarafından canlı olarak yayınlanırken, AKP hükümetinin kalemleri de İnce’ye destek yazıları yazdı, sosyal medya üzerinden destek verdi. Muharrem İnce’ye çok çirkin ve sinsi bir kumpas kurulduğunu söyleyen Nagehan Alçı, “Sonuna kadar Muharrem İnce’nin yanındayım” diye yazdı. İnternet Haber sitesinin sahibi Hadi Özışık da Twitter hesabından, “Muharrem İnce boşuna üzüyor kendini. O BAŞKAN seçildiğinin farkında değil. Cumhurbaşkanı olamasa bile CHP Genel Başkanı olacak” dedi. Kendilerini “Muharrem İnce’ye gönülden bağlanmış gençler topluluğu” olarak tanımlayan ‘İnce Gençlik’ adlı grup da sosyal medyadan İnce’nin CHP genel başkan adaylığını körüklemeye başladı. ‘MUHARREM İNCE’NİN YANINDAYIM’ İnce’ye destek atan Nagehan Alçı bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:  “Şu dakikadan itibaren CHP Genel Merkezi töhmet altındadır. Parti içinde bir komisyon kurulmalı. Bu tezgâhın kaynağı aydınlığa kavuşturulmak zorunda. Muharrem Bey’i hedefleyen bu büyük politik komplo üstü örtülebilir basit bir hadise değil. Çok açık bir onursuzluk yapılmış” dedi. Alçı, “Bu bağlamda sonuna kadar Muharrem İnce’nin yanındayım. Siyasi değil ahlaki bir tavır bu. Bence 24 Haziran 2018 gece yarısından beri İnce’yi aynı odakların kara propagandalarla bitirmeye çalıştığı netleşti artık. Bu kumpasçıların ortaya çıkarılması biz gazetecilerin de görevidir” ifadesini kullandı. 
Muharrem İnce’nin basın açıklamasını yandaş A Haber canlı yayınlarken, Nagehan Alçı da “Sonuna kadar Muharrem İnce’nin yanındayım” diye yazdı. Yandaş gazetecilerden Hadi Özışık da, “Cumhurbaşkanı olamasa bile CHP Genel Başkanı olacak” dedi

haberimizvar.net-  Saray’a giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen Muharrem İnce’ye yandaş medya sahip çıktı. İnce’nin bugün Yalova’daki baba evinde yaptığı basın açıklaması yandaş A Haber tarafından canlı olarak yayınlanırken, AKP hükümetinin kalemleri de İnce’ye destek yazıları yazdı, sosyal medya üzerinden destek verdi. Muharrem İnce’ye çok çirkin ve sinsi bir kumpas kurulduğunu söyleyen Nagehan Alçı, “Sonuna kadar Muharrem İnce’nin yanındayım” diye yazdı. İnternet Haber sitesinin sahibi Hadi Özışık da Twitter hesabından, “Muharrem İnce boşuna üzüyor kendini. O BAŞKAN seçildiğinin farkında değil. Cumhurbaşkanı olamasa bile CHP Genel Başkanı olacak” dedi. Kendilerini “Muharrem İnce’ye gönülden bağlanmış gençler topluluğu” olarak tanımlayan ‘İnce Gençlik’ adlı grup da sosyal medyadan İnce’nin CHP genel başkan adaylığını körüklemeye başladı.

‘MUHARREM İNCE’NİN YANINDAYIM’

İnce’ye destek atan Nagehan Alçı bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:  “Şu dakikadan itibaren CHP Genel Merkezi töhmet altındadır. Parti içinde bir komisyon kurulmalı. Bu tezgâhın kaynağı aydınlığa kavuşturulmak zorunda. Muharrem Bey’i hedefleyen bu büyük politik komplo üstü örtülebilir basit bir hadise değil. Çok açık bir onursuzluk yapılmış” dedi. Alçı, “Bu bağlamda sonuna kadar Muharrem İnce’nin yanındayım. Siyasi değil ahlaki bir tavır bu. Bence 24 Haziran 2018 gece yarısından beri İnce’yi aynı odakların kara propagandalarla bitirmeye çalıştığı netleşti artık. Bu kumpasçıların ortaya çıkarılması biz gazetecilerin de görevidir” ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.