Yeniden ekranda!

GÜNDEM 14.09.2019 - 17:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yeniden ekranda!

Antalyalı ünlü tiyatrocu Müfit Kayacan, Show TV’deki ‘Aşk Ağlatır’ dizisiyle ekranlara dönüyor. Kayacan, Bedran Güzel’in yöneteceği ‘Bayi Toplantısı’ filminde de kamera karşısına geçecek

haberimizvar.net Antalyalı tiyatro sanatçısı Müfit Kayacan, Show TV’de yayınlanmaya başlayan ‘Aşk Ağlatır’ dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor. Bu akşam ikinci bölümü yayınlanacak olan dizinin kadrosuna katılan Kayacan, dördüncü bölümden itibaren ekranda olacak. Yapımcılığını MF Medya’nın üstlendiği, başrollerini Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Pelin Öztekin, Laçin Ceylan, Durul Bazan, Oktay Çubuk, Yağız Can Konyalı’nın yer aldığı yapımın kadrosuna dahil olan usta tiyatrocu Müfit Kayacan, ‘Bayi Toplantısı’ isimli filmde de kamera karşısına geçecek. ‘BAYİ TOPLANTISI’NDA DA OYNAYACAK İbrahim Büyükak’ın hem senaristliğini üstleneceği, hem de başrolünde oynayacağı ‘Bayi Toplantısı’ filminin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. ‘Yol Arkadaşım’ serisinin de yönetmeni olan Bedran Güzel’in yöneteceği filmin oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Onur Buldu, Büşra Pekin, Müfit Kayacan, Hakan Salınmış gibi isimler yer alacak. Üç beyaz eşya satıcısının hikâyesini odağına alan filmin önümüzdeki sezon içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.
Antalyalı ünlü tiyatrocu Müfit Kayacan, Show TV’deki ‘Aşk Ağlatır’ dizisiyle ekranlara dönüyor. Kayacan, Bedran Güzel’in yöneteceği ‘Bayi Toplantısı’ filminde de kamera karşısına geçecek

haberimizvar.net Antalyalı tiyatro sanatçısı Müfit Kayacan, Show TV’de yayınlanmaya başlayan ‘Aşk Ağlatır’ dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor. Bu akşam ikinci bölümü yayınlanacak olan dizinin kadrosuna katılan Kayacan, dördüncü bölümden itibaren ekranda olacak. Yapımcılığını MF Medya’nın üstlendiği, başrollerini Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Pelin Öztekin, Laçin Ceylan, Durul Bazan, Oktay Çubuk, Yağız Can Konyalı’nın yer aldığı yapımın kadrosuna dahil olan usta tiyatrocu Müfit Kayacan, ‘Bayi Toplantısı’ isimli filmde de kamera karşısına geçecek.

‘BAYİ TOPLANTISI’NDA DA OYNAYACAK

İbrahim Büyükak’ın hem senaristliğini üstleneceği, hem de başrolünde oynayacağı ‘Bayi Toplantısı’ filminin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. ‘Yol Arkadaşım’ serisinin de yönetmeni olan Bedran Güzel’in yöneteceği filmin oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Onur Buldu, Büşra Pekin, Müfit Kayacan, Hakan Salınmış gibi isimler yer alacak. Üç beyaz eşya satıcısının hikâyesini odağına alan filmin önümüzdeki sezon içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.