Yetmedi mi?

SPOR 26.10.2019 - 17:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yetmedi mi?

Süper Lig'in 9'uncu hafta maçında Demir Grup Sivasspor konuk olan Antalyaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçının ardından, “Tek maçla yönetim değiştirilmez” diyen yönetimin, Bülent Korkmaz hakkındaki kararı ise merak konusu oldu

haberimizvar.net Süper Lig’İn 9’uncu hafta maçında Antalyaspor, Demir Grup Sivasspor’a konuk oldu. 4 Eylül Stadı’nda oynanan maçı Alper Ulusoy, Alparslan Dedeş, Bahtiyar Birinci hakem üçlüsü yönetti. İLK 11’LER Antalyaspor maça, Ferhat Kaplan, Nazım Sangare, Ondrej Celustka, Diego Angelo, Eren Albayrak, Grando Chico, Doğukan Sinik, Ufuk Akyol, Hakan Özmert, Aatıf Chahechouhe, Paul Omo Mukairu ilk 11’i ile sahaya çıkarken, DG Sivasspor ise Mamadou Samassa, Ferreira Teixeira, Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş, Abdou Razack Traore,Fernando Dos Santos, Emre Kılınç, Mustapha Yatabare ilk 11’i ile mücadele etti. AKDOĞAN TİŞÖTLERİ Kırmızı beyazlılar, ısınma bölümüne, hafta içinde hayatını kaybeden kulübün ilk futbolcularından Mustafa Akdoğan’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında her iki takım da bulduğu birer pozisyonda gole yaklaşsa da skor değişmedi. 31’inci dakikada Celustka’nın kafa vuruşunu kaleci Samassa son anda kornere çeldi. Mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0 beraberlikle tamamlandı. GOLLER İKİNCİ YARIDA İkinci yarıda da ilk pozisyonu Antalyaspor buldu. 48’inci dakikada Nazım Sangare çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Samassa, bir kez daha gole izin vermedi. 51’inci dakikada Sivasspor 1-0 öne geçti. Yatabare ve Fernando’nun sürüklediği atağı Emre Kılınç tamamladı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. 76’ncı dakikada DG Sivasspor 2-0 öne geçti. Sol taraftar yapılan ortaya ayak koyan Yatabare skoru 2-0’a getirdi. 83’üncü dakikada Serdar Özkan’ın düşürülmesi ile Antalyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Serdar Özkan, golü kaydederek skoru 2-1 yaptı. Mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 sona erdi. Antalyaspor bu skorla ligde 11 puanda kaldı. YÖNETİM NE YAPACAK? Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ne sahasında 6-0 yenilen Antalyaspor’un bu hafta da mağlup olması üzerine gözler yönetime çevrildi. Gençlerbirliği maçının ardından “Tek maç yenilgisiyle hoca değiştirilmez” açıklamasını yapan yönetimin, bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.
Süper Lig'in 9'uncu hafta maçında Demir Grup Sivasspor konuk olan Antalyaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçının ardından, “Tek maçla yönetim değiştirilmez” diyen yönetimin, Bülent Korkmaz hakkındaki kararı ise merak konusu oldu

haberimizvar.net Süper Lig’İn 9’uncu hafta maçında Antalyaspor, Demir Grup Sivasspor’a konuk oldu. 4 Eylül Stadı’nda oynanan maçı Alper Ulusoy, Alparslan Dedeş, Bahtiyar Birinci hakem üçlüsü yönetti.

İLK 11’LER

Antalyaspor maça, Ferhat Kaplan, Nazım Sangare, Ondrej Celustka, Diego Angelo, Eren Albayrak, Grando Chico, Doğukan Sinik, Ufuk Akyol, Hakan Özmert, Aatıf Chahechouhe, Paul Omo Mukairu ilk 11’i ile sahaya çıkarken, DG Sivasspor ise Mamadou Samassa, Ferreira Teixeira, Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş, Abdou Razack Traore,Fernando Dos Santos, Emre Kılınç, Mustapha Yatabare ilk 11’i ile mücadele etti.

AKDOĞAN TİŞÖTLERİ

Kırmızı beyazlılar, ısınma bölümüne, hafta içinde hayatını kaybeden kulübün ilk futbolcularından Mustafa Akdoğan’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında her iki takım da bulduğu birer pozisyonda gole yaklaşsa da skor değişmedi. 31’inci dakikada Celustka’nın kafa vuruşunu kaleci Samassa son anda kornere çeldi. Mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0 beraberlikle tamamlandı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA

İkinci yarıda da ilk pozisyonu Antalyaspor buldu. 48’inci dakikada Nazım Sangare çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Samassa, bir kez daha gole izin vermedi. 51’inci dakikada Sivasspor 1-0 öne geçti. Yatabare ve Fernando’nun sürüklediği atağı Emre Kılınç tamamladı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. 76’ncı dakikada DG Sivasspor 2-0 öne geçti. Sol taraftar yapılan ortaya ayak koyan Yatabare skoru 2-0’a getirdi. 83’üncü dakikada Serdar Özkan’ın düşürülmesi ile Antalyaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Serdar Özkan, golü kaydederek skoru 2-1 yaptı. Mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 sona erdi. Antalyaspor bu skorla ligde 11 puanda kaldı.

YÖNETİM NE YAPACAK?

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ne sahasında 6-0 yenilen Antalyaspor’un bu hafta da mağlup olması üzerine gözler yönetime çevrildi. Gençlerbirliği maçının ardından “Tek maç yenilgisiyle hoca değiştirilmez” açıklamasını yapan yönetimin, bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.