Yıkım başladı!

GÜNDEM 09.05.2020 - 13:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Yıkım başladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı kararıyla Antalya’nın Serik ilçesi Kadriye ve Belek Halk Plajları’nda bulunan işletmelerin yıkımına başlandı. İş makineleri sahilde çalışıyor.

haberimizvar.net-Antalya’nın Serik ilçesi Kadriye ve Belek halk plajlarının imar değişikliği yapılarak otellere tahsis edilmesiyle ilgili başlayan tepkilere bir de rüşvet skandalı eklenmişti. Ülke gündemine oturan konu tartışmalara ve eylemlere  neden olurken bakanlık geri adım atmadı. İŞ MAKİNELERİ SAHİLDE Bakanlığa bağlı taşeron firma iş makineleri dünden itibaren sahile yığdı. Bugün sabah saatlerinden itibaren iş makineleri sahildeki tüm işletmeleri yıkmaya başladı. Halkın denize girebileceği tek yer olan plajlar, salgınla mücadele edildiği bugünlerde sezon öncesi yıkımı tamamlamayı hedef alıyor.  
Kültür ve Turizm Bakanlığı kararıyla Antalya’nın Serik ilçesi Kadriye ve Belek Halk Plajları’nda bulunan işletmelerin yıkımına başlandı. İş makineleri sahilde çalışıyor.

haberimizvar.net-Antalya’nın Serik ilçesi Kadriye ve Belek halk plajlarının imar değişikliği yapılarak otellere tahsis edilmesiyle ilgili başlayan tepkilere bir de rüşvet skandalı eklenmişti. Ülke gündemine oturan konu tartışmalara ve eylemlere  neden olurken bakanlık geri adım atmadı.

İŞ MAKİNELERİ SAHİLDE

Bakanlığa bağlı taşeron firma iş makineleri dünden itibaren sahile yığdı. Bugün sabah saatlerinden itibaren iş makineleri sahildeki tüm işletmeleri yıkmaya başladı. Halkın denize girebileceği tek yer olan plajlar, salgınla mücadele edildiği bugünlerde sezon öncesi yıkımı tamamlamayı hedef alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.