Zam, zulüm, işkence, işte AKP

GÜNDEM 01.07.2021 - 10:43, Güncelleme: 01.07.2021 - 10:43
 

Zam, zulüm, işkence, işte AKP

Elektriğe gelen yüzde 15, doğalgaza gelen yüzde 12 zamma tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Saray ahalisi, yerle bir ettiği ekonominin faturasını emekçi halkımıza kesiyor” dedi.

haberimizvar.net-  Elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12 zam yapılmasına tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Zam, zulüm, işkence, işte AKP” başlıklı bir açıklama yaptı. Şahin’in yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İtibardan tasarruf etmeyen Saray rejimi tarafından elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12 zam yapıldı. Yayınladıkları genelge ile kendilerini kamuda tasarruf yapılacak kurumlardan azat eden Saray ahalisi, yerle bir ettiği ekonominin faturasını emekçi halkımıza kesiyor”. BÜTÜN YÜKÜ HALKIMIZ ÖDESİN “Beşli Çete kamu ihalelerini bedavadan kapsın, yandaş sermayenin vergi borcu bir kalemde silinsin, Saray’a yakın bürokratlar 5 maaş alsın, birileri ‘pudra’ (!) ticareti yapsın, aman kimsenin keyfi bozulmasın, bütün yükü üç kuruşla ev geçindirmeye çalışan halkımız ödesin. Pandemi ve ekonomik krizin etkisiyle günden güne yoksullaşan vatandaşımız zamlar yüzünden karanlıkta oturuyor, bir de tek adamın sarayının her ay 850 bin liralık elektrik faturasını ödüyor. İlk sandıkta gideceksiniz ama 20 yılın faturasını da size ödeteceğiz”.  
Elektriğe gelen yüzde 15, doğalgaza gelen yüzde 12 zamma tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Saray ahalisi, yerle bir ettiği ekonominin faturasını emekçi halkımıza kesiyor” dedi.

haberimizvar.net-  Elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12 zam yapılmasına tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Zam, zulüm, işkence, işte AKP” başlıklı bir açıklama yaptı. Şahin’in yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İtibardan tasarruf etmeyen Saray rejimi tarafından elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12 zam yapıldı. Yayınladıkları genelge ile kendilerini kamuda tasarruf yapılacak kurumlardan azat eden Saray ahalisi, yerle bir ettiği ekonominin faturasını emekçi halkımıza kesiyor”.

BÜTÜN YÜKÜ HALKIMIZ ÖDESİN

“Beşli Çete kamu ihalelerini bedavadan kapsın, yandaş sermayenin vergi borcu bir kalemde silinsin, Saray’a yakın bürokratlar 5 maaş alsın, birileri ‘pudra’ (!) ticareti yapsın, aman kimsenin keyfi bozulmasın, bütün yükü üç kuruşla ev geçindirmeye çalışan halkımız ödesin. Pandemi ve ekonomik krizin etkisiyle günden güne yoksullaşan vatandaşımız zamlar yüzünden karanlıkta oturuyor, bir de tek adamın sarayının her ay 850 bin liralık elektrik faturasını ödüyor. İlk sandıkta gideceksiniz ama 20 yılın faturasını da size ödeteceğiz”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.