Antalya kadınlara ‘O…’ diyen şeyhi ağırlıyor

haberimizvar.net “Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil”, “Çalışan kadın yuvasını dağıtıyor”, “Hem evlenmem, hem hamile kalırım diyenler var. Hürriyetmiş! O….luğun adının hürriyet olduğu dünyaya tükürürüm. Bunun adı o….luktur” sözleriyle tepki çeken Cerrahi dergahı şeyhi Ömer Tuğrul İnançer, Antalya Mevlevihanesi’nde düzenlenen ‘İrfan Meclisi’ adlı toplantının konuğu olacak.

AFİŞTE LOGOLAR

4 Ekim Cuma günü (yarın) saat 20.30’da Kaleiçi Yivli Minare Camisi yanındaki Antalya Mevlevihanesi’nde ‘Maarif ve Eğitim’ konulu bir söyleşi yapacak olan İnançer için hazırlanan için afişte Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Mevlevihane Müzesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin logoları yer alıyor. Adı geçen kurum ve kuruluşların desteğiyle söyleyişi gerçekleştirecek olan İnançer için AÜ’de personeline katılım davetinde bulundu.

RESMİ MAİLDEN PERSONELE ÇAĞRI

Akdeniz Üniversitesi resmi mail adresinden gönderdiği afişle tüm personeline katılım çağrısında bulundu. AÜ’nün desteklediği söyleşi resmi duyuru sisteminden tüm personele çağrı yapılması tepki çekti.