Ne senden ne de tehditlerinden korkuyoruz!

haberimizvar.net- AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik tehditkar açıklamalarına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi. “Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan, devletin bir numaralı ismi kalkıp milyonlarca oy almış bir partinin genel başkanını tehdit edemez! Ne devlet geleneğimizde böyle bir söylem vardır ne de örf ve adetlerimizde” diyen Şahin şöyle konuştu: 

“Namusu ve şerefi üzerine tarafsızlık yemini eden Erdoğan, normal koşullarda 84 milyonu temsil etmesi gereken Cumhurbaşkanlığı makamını yıllar geçse de özümseyebilmiş değil.
Organize suç örgütü liderlerinin elini kolunu sallayarak gezdiği, limanlara, ihalelere çöktüğü şu günlerde anlaşılan herkes kabadayılığa merak salmış! AK trolleri andıran şu ifadelere bakın...
"Gelin hanıma Rize'de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler.. Bunlar iyi günler." Bu ifadeler bundan sonra Erdoğan'ın her türlü siyasi saldırı ve şiddet eylemlerinin azmettiricisi olduğu anlamına gelmektedir. Suçluyu uzaklarda aramayın”