Ne senden ne de tehditlerinden korkuyoruz!

GÜNDEM 27.05.2021 - 13:22, Güncelleme: 27.05.2021 - 13:22
 

Ne senden ne de tehditlerinden korkuyoruz!

Erdoğan’ın İyi Parti Genel Başkanı Akşener’e yönelik tehditkar açıklamalarına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’den geldi

haberimizvar.net- AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik tehditkar açıklamalarına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi. “Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan, devletin bir numaralı ismi kalkıp milyonlarca oy almış bir partinin genel başkanını tehdit edemez! Ne devlet geleneğimizde böyle bir söylem vardır ne de örf ve adetlerimizde” diyen Şahin şöyle konuştu:  “Namusu ve şerefi üzerine tarafsızlık yemini eden Erdoğan, normal koşullarda 84 milyonu temsil etmesi gereken Cumhurbaşkanlığı makamını yıllar geçse de özümseyebilmiş değil. Organize suç örgütü liderlerinin elini kolunu sallayarak gezdiği, limanlara, ihalelere çöktüğü şu günlerde anlaşılan herkes kabadayılığa merak salmış! AK trolleri andıran şu ifadelere bakın... "Gelin hanıma Rize'de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler.. Bunlar iyi günler." Bu ifadeler bundan sonra Erdoğan'ın her türlü siyasi saldırı ve şiddet eylemlerinin azmettiricisi olduğu anlamına gelmektedir. Suçluyu uzaklarda aramayın”
Erdoğan’ın İyi Parti Genel Başkanı Akşener’e yönelik tehditkar açıklamalarına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’den geldi

haberimizvar.net- AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik tehditkar açıklamalarına bir tepki de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den geldi. “Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan, devletin bir numaralı ismi kalkıp milyonlarca oy almış bir partinin genel başkanını tehdit edemez! Ne devlet geleneğimizde böyle bir söylem vardır ne de örf ve adetlerimizde” diyen Şahin şöyle konuştu: 

“Namusu ve şerefi üzerine tarafsızlık yemini eden Erdoğan, normal koşullarda 84 milyonu temsil etmesi gereken Cumhurbaşkanlığı makamını yıllar geçse de özümseyebilmiş değil.
Organize suç örgütü liderlerinin elini kolunu sallayarak gezdiği, limanlara, ihalelere çöktüğü şu günlerde anlaşılan herkes kabadayılığa merak salmış! AK trolleri andıran şu ifadelere bakın...
"Gelin hanıma Rize'de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler.. Bunlar iyi günler." Bu ifadeler bundan sonra Erdoğan'ın her türlü siyasi saldırı ve şiddet eylemlerinin azmettiricisi olduğu anlamına gelmektedir. Suçluyu uzaklarda aramayın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.